Najbolji i najgori LAŽOVI po horoskopu: Kada vas lažu i od koga da se posebno čuvate!

Najbolji i najgori LAŽOVI po horoskopu: Kada vas lažu i od koga da se posebno čuvate!

17 Oktobra, 2017 Off By nika

Zodijak otkriva mnoge tajne horoskopskih znakova, a sada ćete moći da otkrijete i kada vas lažu i od koga da se posebno čuvate!

Ovan

Verovatnoća da će da vas slaže – srednja

Ovnovi nisu patološki ili kompulsivni lažovi, ali imaju tendenciju da klimnu glavom i potvrde to što vi govorite kako bi prikrili svoje neznanje, ili da se pretvaraju da su eksperti za neku temu koja vas zanima. Često će se i pretvarati da slušaju šta govorite potvrđujući, a zapravo će jedva čekati da završite.

Bik

Verovatnoća da će da vas slaže – velika

Bikovi su rođeni sa neverovatnom sposobnosti da lažu ljude u lice, bez imalo srama. Zbog toga bi trebalo da prihvatate njihove reći sa rezervom, posebno ako vam kažu da stižu za pet minuta ili da im se dopada poklon koji ste im kupili.

Blizanac

Verovatnoća da će da vas slaže – velika

Ljudi koji su rođeni u znaku blizanca imaju neverovatnu sposobnost da izmišljaju priče da je gotovo nemoguće otkriti da li govore istinu ili lažu. kako su obično šarmantni, pričljivi i dopadljivi, teško je ne poverovati u njihove reči, ali znajte da neće oklevati da vam kažu baš ono što želite da čujete………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4