Najbolja žena u celom HOROSKOPU: Kad zagusti, ona je uvek tu – jaka, brižna i beskompromisna!!

Najbolja žena u celom HOROSKOPU: Kad zagusti, ona je uvek tu – jaka, brižna i beskompromisna!!

15 Avgusta, 2018 Off By nika

Odlučna, uporna, dosledna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana!

Njena najveća snaga leži u dva pobednička kvaliteta koje poseduje – osećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati. O mnogo čemu ima čvrsto mišljenje koje se teško može promeniti, a ako neko pokuša da “testira” njene granice, probudiće njen vatreni temperament.

 

Ona je – žena Bik!

Ipak, ova dama izbegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi sa naglim promenama.

Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene, već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese, brzo uči iz njih i vrlo verovatno neće dva puta ponoviti istu grešku.

Žene rođene u zaku Bika su snažne dame koje ostavljaju utisak nepokolebljive osobe. Mnogi ih nazivaju „tvrdoglavim“, ali je činjenica da one imaju svoj stav o svemu. One imaju svoje viđenje na sve teme ovog sveta i uopšte se ne treba truditi da se dopre do njihove svesti, ne bi li se mišljenje promenilo. One naprosto neće odstupiti od svog mišljenja, jer bi tako nešto smatrali teškim porazom.

Uz veoma malo truda, one uspevaju da kreiraju stanje kakvo im odgovara. One su jako uspešne u privatnom biznisu i pre ili kasnije njihovi putevi vode u samostalnu karijeru. Moguće je da u početku rade za drugog, ali će se žena Bik odlučiti na samostalnu karijeru, čim stekne dovoljno kapitala da sve ono što je smislila uspe da realizuje. Uz trud, ona sigurno može da dođe do nekih lepih poslovnih rezultata………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3