Na šta padaju horoskopski znaci: Rak na zahvalnost, Škorpija na odanost, Jarac na divljenje…

Na šta padaju horoskopski znaci: Rak na zahvalnost, Škorpija na odanost, Jarac na divljenje…

8 Septembra, 2017 Off By nika

Neko ne može da živi bez svakodnevnih komplimenata, a neko opet ne zna kako da ih primi – kako god bilo, svako voli da čuje pohvalu na svoj račun. Kad smo u vezi ili imamo simpatiju, tu osobu rado obasipamo lepim rečima, a ako niste sigurni koji kompliment bi mogao da upali, horoskop može da pomogne.

Ovan

Nezavisni Ovnovi su uvek u nekim avanturama i zato često budu impulsivni. Oni preferiraju situacije u kojima imaju kontrolu i zato svojim Ovnovima recite koliko se divite njihovom slobodnom duhu.

Bik

Najtvrdoglaviji od svih znakova je Bik i on nikada neće pustiti da se situacija odvije onako kako on nije zamišljao. Uvek im treba reći kako cenimo to što nikada ne odustaju jer to znači da neće odustati ni od ljubavi.

Blizanci

Impulsivni i spremni za avanturu, Blizanci su ljubavni partneri koji očekuju da im se pridružimo u “vožnji” kroz život. Život bez Blizanaca bi bio dosadan, pa im to stalno treba govoriti.

Rak

Oni su brižni, a nekad znaju previše da se vežu za osobu. Rakovi uvek rade nešto lepo za svog partnera i zato ne treba zaboraviti da im zahvalite i to više puta jer je partnerova sreća ujedno i njihova.

 

….nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3