Oni su najneverniji,dobro pazite šta vam rade iza ledja: Blizanci su stalno za flert, Škorpija koristi svaku priliku da bude neverna

Oni su najneverniji,dobro pazite šta vam rade iza ledja: Blizanci su stalno za flert, Škorpija koristi svaku priliku da bude neverna

19 Avgusta, 2017 Off By nika

Kada je vernost u pitanju, mišljenja su podeljena. Mnogi smatraju da je tu sve kristalno jasno i da će, ukoliko to želi ili je takav tip osobe, neko vrlo lako da vara.

Međutim, drugi ovde dodaju i astrološki uticaj, za koji kažu da nikako ne treba da zanemarujemo. Tako da, ukoliko vam nekada partner kaže, „nisam ja hteo da te prevarim, takav mi je horoskop“, možda tu i ima neke istine.

 

No, bilo kako bilo, možda ne možete da sprečite prevaru, ali možete biti upozoreni sa kime se upuštate u vezu. Pročitajte koji su to horoskopski znaci kojima je varanje „poslednja rupa na svirali“, a koji su ipak spremni da šaraju okolo.

OVAN

Kada pomislimo na znak Ovna, posebno na muškarca ovog znaka, vidimo oganj, vatru koja se rasplamsava. Ipak, ako ste u vezi sa jednim Ovnom, on će tu „vatru“ radije usmeriti ka vama, nego da je razbacuje na sve strane. Zašto je to tako? Muškarci Ovnovi su pre svega iskreni, pošteni da bi mogli da skrivaju svoju prevaru. Nemaju oni vremena da se skrivaju iza gomile laži, a tek ne bi imali ideja da ih osmisle.

 

Tako da, drage moje, možete biti mirne kada je ova muškarčina u pitanju. Ovan voli jasnoću u odnosima, posebno partnerskim, pa i vi sami obratite pažnju ako ste sklone takvim „izletima“. Ako se već neko vreme ne slažete, budite sigurne, ne da ćete biti prevarene, već brzo zamenjene nekom zanimljivijom partnerkom. U slučaju da vaš muškarac ima Mesec u znaku Ovna, onda reč „neverstvo“ nije strana za njega.

 

BIK

Imamo jednog muškarca koji je trom i lenj da se upušta u novotarije, ako pored sebe ima zadovoljavajuću partnerku. Ovaj muškarac je veran, posebno ako ste zadovoljili sve njegove hedonističke potrebe, a pritom ste jedna prelepa „Venera“ – u prevodu ženstvena, nežna, stabilna dama. Ovakav muškarac uvek teži sigurnoj partnerskoj priči. Njegova stabilna konstrukcija na ostalim poljima (posao, javnost…) jeste u partnerskom i bračnom odnosu.

 

On od toga polazi i zato mu je bitno da tu funkcioniše savršeno i da sve bude stabilno. Za neke žene , on je previše usporen. Ako ne oseti dovoljno pažnje i ako ga ne reprezentujete na pravi način, neće se odreći potrage za onim što želi.

To ćete brzo saznati, bilo kroz zajedničku postelju, koju će prestati da deli sa vama, bilo da je reč o „zajedničkom“ obroku, koji ćete obedovati sami…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4