Muškarci nikada neće moći da izmanipulišu ovakve žene: 9 stvari koje i vi treba da primenjujete!

Muškarci nikada neće moći da izmanipulišu ovakve žene: 9 stvari koje i vi treba da primenjujete!

18 Aprila, 2018 Off By nika

Naporno ste radili da konačno pronađete mir i osećaj sreće u svom životu. I nema šanse da ćete dopustiti da neko dođe u vaš život i ponovo napravi nered.

A ipak… ne želite da odustanete od ljubavi.

 

Želite da upoznate pravog muškarca – nekoga ko čini da se osećate izazvano, inspirisano i obožavano. Ali vi se bojite. Nakon svega što ste prošli, niste sigurni kako biti s nekim, a da se opet na kraju to ne pokaže kao izgubljeno vreme. Kako sebe otvoriti za ljubav, ali i zaštititi svoje srce i mir koji ste kultivisali s puno truda u svom životu? Odgovor? Otvorenost zajedno s granicama. Da, moguće je!

 

Ovde su 9 stvari koje možete da učinite kako biste bili sigurni da možete da otvorite svoje srce kada ulazite u vezu:

 

1. Izbegavajte muškarce s očigledno niskim samopoštovanjem

 

Ako on ne voli i ne ceni sebe, verovatno ne može na zdrav način da voli i ceni vas. Pronađite nekoga s visokim samopoštovanjem. To je jako važno.

 

2. Proverite da li se podudaraju njegove vrednosti u vezi sa porodicom i odnosima s vašim vrednostima

 

Osmotrite život koji je stvorio. Ima li zdrave dugoročne odnose s prijateljima i porodicom? Da li su njegove finansije i odgovornosti u redu?

Ima li dobre odnose s bivšom partnerkom i decom (ukoliko ih ima)? Proverite odvija li se njegov život glatko, pre nego što ga pozovete u vaš život.

 

3. Nemojte prihvatiti njegovo loše ponašanje

 

Razmislite o ponašanjima koja su vas povređivala u prošlim vezama i zapišite ih. Da li je vaš bivši partner bio pasivno-agresivan, negativan, kritičan, nekomunikativan ili hladan? Ako vaš trenutni partner ponavlja neka od istih ponašanja, zamolite ga da prestane. Ako on to ne može (ili ne želi), krenite dalje. Vi zaslužujete da se prema vama lepo odnose.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3