Muškarac Škorpija: Emotivan, bolno iskren, ali i ljubomoran, posesivan i osvetoljubiv!

Muškarac Škorpija: Emotivan, bolno iskren, ali i ljubomoran, posesivan i osvetoljubiv!

24 Decembra, 2017 Off By nika

Muškarac Škorpija je duboko emotivan, bolno iskren, odan, ali i ljubomoran, posesivan i osvetoljubiv. Za njega je sve ili crno ili belo. Pročitajte sve što vas je oduvek intrigiralo u vezi sa vašim muškarcem Škorpijom.

 

Ljubav

Kada se muškarac Škorpija zaljubi on se zaista veže i često se i previše približi partneru. Kako on to shvata, veza s nekim je ili veza sa “onom pravom osobom” ili nije, i on nikada neće pristati na manje od onoga za šta zna da je za njega taman. Njegove emocije su duboke i, jednom kada nastanu, veoma se teško menjaju tako da ukoliko mu partner slomi srce postoje velike šanse da će se njegova ljubav pre pretvoriti u mržnju nego što će izbledeti i nestati.

 

Njegov pristup vezi je veoma strastven i često odbacuje nežnu stranu svojih emocija kao da se očekuje od njega da ne pokaže koliko slab zapravo može da bude. Kada su u igri izuzetno duboka osećanja, muškarac Škorpija je sposoban da zaista saoseća sa partnerkom i da je u potpunosti emotivno shvati.

 

Veza sa muškarcem Škorpijom

Često se kaže da muškarac Škorpija može da bude opsesivan, posesivan i osvetoljubiv, ali istina je da on takođe može da bude lojalan, pun podrške, saosećajan i neverovatan ljubavnik. Ovaj muškarac mora da se izbori s neobičnom emotivnom dubinom, koja vodi do ekstremne osetljivosti i njegove potrebe da zatvori srce kako ne bi bio povređen.

 

Jedini razlog iz kog postaje osvetoljubiv leži u njegovoj duboko emotivnoj prirodi i njegovoj nesposobnosti da zaboravi dubinu svojih povreda. Može delovati kao fatalista, kao da je za njega sve to previše, jer je napet i posmatra život kao skupinu malih smrti, koji ne vredi živeti ako se zaista ne živi.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3