Muškarac Jarac: Snažan, pouzdan, ali i strog i zahtevan

Muškarac Jarac: Snažan, pouzdan, ali i strog i zahtevan

1 Maja, 2018 Off By nika

Možete li verovati ovom muškarcu?

Bez ikakve sumnje mu možete verovati, ali samo ukoliko je on doneo odluku da bude veran, iskren i monogaman. U bilo kom drugom scenariju, možete očekivati sve, a on će se ponašati na način koji smatra prikladnim. Uopšteno, on se plaši osećaja krivice, i sve dok je svestan, on neće namerno povrediti, lagati ili varati bilo koga.

 

Ipak, ovo je znak kojim vlada Saturn, planeta nesvesnog, pa tako ponekad on gubi kontrolu nad svojim izborima, a da toga nije ni svestan. Ovo je razlog zbog kog voli da kontroliše i svaku najmanju sitnicu, misleći da će tako izbeći neodgovorne poteze.

 

Zabavljanje sa muškarcem Jarcem

Muškarac Jarac će uraditi sve baš kako treba. Vodiće vas na prava mesta, poštovaće vas, pratiće vas kući, plaćaće vaš taksi i pridržavaće vam vrata. On zna da je njegovo najveće oružje njegova sposobnost to što je taktičan, što ume da se lepo ponaša i što je uvek galantan.

 

On će izgledati kao snažan, neverovatno zreo muškarac koji tačno zna šta želi i ne boji se da to i dobije. On uživa da provodi vreme s nekim ko mu devi, ali takođe drži racionalnu distancu i zadržava tajanstvenost.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2