Muškarac Devica: Perfekcionista koji čuva ženu koju zaista voli!

Muškarac Devica: Perfekcionista koji čuva ženu koju zaista voli!

1 Maja, 2018 Off By nika

Muškarac Devica je perfekcionista koji žudi da sve popravi i dovede na svoje mesto, a u ljubavi su nestalni sve dok ne pronađu savršenost kojoj teže. Donosimo vam sve što vas je oduvek intrigiralo u vezi sa muškarcima rođenim krajem leta.

Ljubav

Kada se muškarac Devica zaljubi, sve vreme se pita da li je to što oseća zapravo ljubav. Kao promenljiv znak, često mu se dešava da izjavljuje ljubav i da onda u roku od par nedelja shvati kako to uopšte nije ljubav. S njim ume da bude teško biti u vezi jer su njegove emocije nestalne kao i kod ostalih promenljivih znakova zodijaka, ali uz element Zemlje kom ovaj znak pripada on je na neki način vrlo strog kada su u pitanju očekivanja. Iako je prilično odan svojim prijateljima, kada je u pitanju potraga za životnom ljubavi retko održavaju duge emotivne veze sve dok ne nađu osobu koja im pruža savršenost koju traže ili dok ne dignu ruke od one jedne savršene ljubavi.

 

Veza sa muškarcem Devicom

U zavisnoti od toga šta tražite, veza sa muškarcem Devicom može da bude prilično zadovoljavajuća ili pak veoma iritantna. On je posvećen svojoj partnerki, ali njime vlada Merkur što dovodi do neke vrste duple ličnosti kojoj se ne može uvek verovati. On može da bude prilično površan kada je u pitanju emotivna bliskost i intimnost, ali je dovoljno inteligentan da ne pusti partnera kog voli. On voli rutinu i potrebni su mu zdravi izbori u životu, bio toga svestan ili ne, i to ga može učiniti veoma zahtevnim u vezi. On živi u skladu sa tradicionalnim vrednostima i on žudi da pored sebe ima osobu koja će brinuti o njemu dok on brine o svetu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2