Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Raku 13. jula 2018: Pazite šta planirate!

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Raku 13. jula 2018: Pazite šta planirate!

2 Jula, 2018 Off By nika

Obratite pažnju šta radite u ovom periodu jer će se posledice osećati godinu dana!

Pazite šta sve pokrećete na ovaj mlad Mesec jer uticaj nekih stvari može se oseća narednih šest meseci, pa čak i godinu dana. Ovaj aspekt se dešava u trećoj dekadi pa će treće dekade bilo kojeg znaka biti obuhvaćene više nego ostale. Olakšanje ovog pomračenja će pojedinim znacima priuštiti dobar aspekt Venere iz Device i Urana iz Bika što u nesporazumu može priuštiti iznenadno rešenje i harmoniju. Venera će biti u harmoničnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa baš ovih dana pojedini parovi mogu da stupe u bračnu zajednicu ili da se vere, stupe u ozbiljnu vezu. Šta mogu da očekuju pojedinačni znaci?

Ovan

Kod vas se mogu javiti nagoni za prisilno ponašanje pa bi bilo dobro da obratite pažnju kako se ophodite prema drugim ljudima. Pojedini Ovnovi mogu biti okupirani svojom porodicom, pa čak i da se spremaju za odlazak na odmor što ih u potpunosti ispunjava.

Bik

Mnogi Bikovi mogu u ljubavi doživeti promene. Sada je naglašena sposobnost ubeđivanja pa možete imati uspeha u finansijskom i poslovnom polju. Vi niste znak koji voli promene, ali ipak neki ozbiljan razgovor može da ih donese. Bilo da li ih vi pokrećete ili neko drugi, vi shvatate, bez obzira na ishod, da vi pobeđujete i da ste na dobitku.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4