MINĐUŠE KOJE IZABERETE REČIĆE VAM VELIKU ISTINU O VAMA!

MINĐUŠE KOJE IZABERETE REČIĆE VAM VELIKU ISTINU O VAMA!

27 Aprila, 2019 Off By nika

MINĐUŠE BROJ 1

Vaša intuicija je nekad toliko jaka da vam zaista može služiti kao „šesto čulo“.Imate filozofski stav prema životu. Prihvatate i zlo i dobro i svesni ste da je život pun uspona i padova. Takav stav vam daje sposobnost da svku situaciju prihvatite uz dobru ravnotežu.Vama je, kao i drvetu vrbi potrebno mnogo vode i topline. Nežni ste i setni. Ponekad ste skloni i melanholiji. Obično lepo mirišete i imate vrlo rafiniran ukus.Iako volite sanjarenje, pejzaže, razmišljanje i sećanje na bivše ljubavi, za vas se ne može reći da ste tužni.

 

Vi niste sentimentalni. Samo ste nepopravljivo romantični i možete da u jednom iskustvu dugo uživate sećajući ga se.Može se reći da u odnosu na svoje bližnje više dajete nego što uzimate, jer ste uvek na raspolaganju, ljubazni i spremni da pružite pomoć onome ko je traži. Ponekad izgleda kao da vas drugi ljudi ne razumeju dovoljno, ali to je samo posledica vaše potrebe da se nerado otvarate i radije ne pričate o sebi.

 

Vi u suštini imete veliko poverenje u sebe, i ponekad se osećate i nadmoćnim. Smatrate da ljubav treba da bude neprekidna idila u kojoj ste vi obožavani. Vrlo ste erotični i često skloni neverstvu.Imate smisla za umetnost, i obicno  ste  često pesnici ili umetnici, makar i kao amateri. Uživate u romantičnim putovanjima i pustolovinama. Bežite od odluka donetih razumom i više volite da se oslonite na intuiciju. Na sreću, retko se prevarite………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4