MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Zvezde donose brojne OPASNOSTI, mnogima je ovo KLJUČNI MESEC

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Zvezde donose brojne OPASNOSTI, mnogima je ovo KLJUČNI MESEC

26 Aprila, 2018 Off By nika

Prvog maja već u popodnevnim časovima Mesec menja znak tako što prelazi iz Škorpije u optimističnog, veselog i filozovski nastrojenog Strelca.

Mars je i dalje u konjukciji sa Plutonom u Jarcu pa i dalje traje neka jaka borbena energija koja je u kontaktu sa Uranom iz Ovna, što može dati iznenadne preokrete. Kada se i Merkur udruži kreću pretnje, svađe, osvete i mnoge teške stvari se mogu dešavati.

 

Mars 16. maja prelazi u znak Vodolije i pravi nepovoljan aspekt sa Uranom iz Bika i stvari se dešavaju, piše astrolog Željka Knežević. Iznenada se pokreću opasnosti i destruktivna ratna energija, borba na silu. Rizični su letovi sa avionima, udarci, požari, teški nervni ispadi, moždani udar i sve još što je vezano za Vodoliju i vazduh mada ni zemljani znak Bik neće biti čvrst i siguran jer se i zemlja može uzdrmati. Generalne promene na polju finansija na zemlji se pokreću.

Mnogima će biti mnogo bitan ovaj mesec maj!

 

OVAN 

Ovo će biti jedan dosta borben mesec za partnerske odnose jer je vaša planeta Mars u kvadratu sa Uranom u periodu od 9. do 19. maja i nije jasno definisana pobeda tako da budite spremni i na neki poraz. Biće izražen i vaš stav prema materijalnim poljem i novcu, iziskivaće promene na oba polja u poslu i na polju novca. Kako imate podršku Venere bilo bi dobro da se družite, okrenete partneru i uživate u svemu što vam Venera nudi. Sada nije vreme da se držite tvrdoglavo jer imate u poslu žestoke protivnike pa se malo povucite i prepustite vašu ulogu vođe partnerima u poslu. Kako god bilo, vi sada treba da poradite na polju partnerskih odnosa i vašoj ulozi u njemu. Pojedini Ovnovi se mogu okrenuti nekim drugim poslovima, čak i nekim porodičnim. Emotivno se treba posvetiti lepim druženjima, novim poznanstvima, a slobodni mogu upoznati partnera u ljubavi. Izražen je umor, glavobolja i problemi sa kičmom pa se više krećite u prirodi i u društvu.

 

BIK 

Neke bitne velike promene se dešavaju sa ulaskom Urana u vaš znak pa se sve dešava iznenada – novi poslovi, novi način razmišljanja i prihvatanje da nešto oprostite da se desi preokret i da se loš neki period završi. Sada nije vreme da prebacujete partneru šta je bilo i zašto već prosto neke stvari treba ostaviti u prošlosti i krenuti u novi početak. Pojedini Bikovi mogu imati neki susret sa osobom iz prošlosti i nastaviti čujenje i druženje dok pojedine osobe mogu uploviti u neku novu vezu. Generalno svi Bikovi treba sa Uranom u budućnosti da okrenu ploču i krenu skroz novim tokom sa novim razmišljanjima. Predstoji stabilna finansijska situacija i napredak u budućnosti. Zdravstveno nova Uranova energija vas pokreće u lepe izlaske i druženja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4