MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2018. GODINE

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2018. GODINE

18 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Za osobe rođene u znaku Ovna će ovaj mesec biti prepun izazova. Pre svega zbog prirode ovog horoskopskog znaka. Ovnovi su navikli da budu vođe, da im se svi bez pogovora sklanjaju sa puta, i da ostvare šta su naumili pod svaku cenu. Oni su ti koji ne trpe ne samo neuspehe, već i da budu inertni i bez akcije.

 

Međutim, u avgustu će se osetiti bitan uticaj Marsa koji je dominantna planeta za ovaj znak, ali na način da je vreme da osobe rođene u ovom znaku uspore, što će mnogima teško pasti. Vreme je da Ovnovi pauziraju sa svim svojim planovima – poslovnim, privatnim, pa čak nije preporučljivo ni da planiraju neka daleka putovanja u ovom periodu. Jednostavno, sve što podrazumeva akciju je najbolje da se stavi na čekanje.

 

Osobama rođenim u ovom znaku će biti najpametnije da se tokom avgusta okrenu sebi, da se zamisle nad sopstvenim željama, i da se konačno izmire sa svim onim što ih je mučilo, i da se reše svih dilema koje su ih morile. A to neće uspeti ukoliko stvarno ne povuku ručnu.

Ovo će se odraziti i na polje ljubavi – vreme je da se stvari više ne guraju pod tepih.

 

 

BIK

Bikovima će neke stvari konačno postati jasnije. Prethodni period je za mnoge rođene u ovom znaku bio veoma haotičan pogotovo po pitanju ljubavi, jer su se mnoga iskušenja javljala na putu, a mnogi im nisu ni odoleli, pa je to samo donelo dodatnu zabunu kada je njihov ljubavni život u pitanju.

 

U avgustu postoji šansa da se klupko konačno raspetlja i da vama postane jasno šta je to, ili ko je to ko vas čini srećnima, i bez koga zaista ne možete. Nakon zaista haotičnog perioda, kao i brojnih izazova, pa i ljubavnih avantura, neke stvari će konačno dobiti mirniji tok.

 

Osobe rođene u znaku Bika konačno će osetiti potrebu da se smire, okrenu porodici, i svemu onome što im znači u odnosu koji su gradili. Svim Bikovima koji su slobodni se smeši tokom ovog meseca jedno kvalitetno poznanstvo koje može da preraste u nešto više.

Poslovni plan će vam biti mnogo manje prioritet nego ljubavni život.

Sa finansijama ćete stajati dobro, a zdravlje će vam biti stabilno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4