Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jun 2018. godine

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jun 2018. godine

6 Juna, 2018 Off By nika

Mesečni horoskop za jun 2018. godine predviđa nagle promene raspoloženja i potrebu za detoksikacijom organizma, a evo šta vašem znaku astrolozi predviđaju na polju zdravlja!

OVAN

Mars, vladar Ovna, kreće se retrogradno od 27. juna do 27. avgusta što nije povoljno za vas. Mogli bi početi da sumnjate u vlastitu vrednost, a frustracija bi moglo biti zaista u tom periodu. Pripazite, jer ne bi bilo dobro ni za posao ni za privatne odnose da dopustite ljutnji da zavlada vama. Otvoreno govorite o svojim osećanjima i vežbajte redovno.

Savet: Budite optimistični, ali u novim vezama budite oprezni i kada se radi o pozajmicama!

 

BIK

Kroz prve dve dekade juna 2018. godine bićete aktivni i usmereni na uspon u karijeri. Sa lakoćom ćete sami sebe motivisati, ali može doći do nervoze, stresa, iscrpljenosti, fizički i psihički. Ne žurite! Stres može podstaći želju za slatkim, a preterivanje donosi zdravstvene poteškoće, posebno u zadnjoj dekadi meseca. Od 27. juna, kada Mars kreće retrogradno, pobrinite se više za svoje zdravlje, posebno ako postoje hronične poteškoće.

Savet: Sa Uranom koji je nedavno ušao u Bika, vreme je da se otvorite prema novim stvarima, promenama i eksperimentima, čak iako se vaša porodica ne slaže uvek sa vašim izborima.

 

BLIZANCI

Zbrka u poslovnom životu i poteškoće od početka meseca mogu vas iscrpeti, psihički i fizički. Važno je da odvojite vreme za opuštanje i aktivnosti koje će pomoći da zaboravite na brige. Ugodite sebi, kupite sebi nešto što želite duže vreme. Nakon 27. juna kada Mars, vladar kuće zdravlja Blizanaca, kreće retrogradnim hodom, morate više pažnje posvetiti svom zdravlju.

Savet: Realno gledajte na stvari i budite strpljivi sa sobom, posebno kada se radi o novčanim ciljevima! Izbegavajte bilo kakve poslove mimo zakona!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4