Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: ovo treba da uradimo za sreću dok je pun Mesec u znaku Strelca (do 10. juna 2018. godine)

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: ovo treba da uradimo za sreću dok je pun Mesec u znaku Strelca (do 10. juna 2018. godine)

16 Maja, 2018 Off By nika

Čudesne 4 faze Meseca uticaće na naše ljubavne želje i poslovne planocve, a evo šta nam lunarna astrologija predviđa do 10. juna!

Uz mlad Mesec u Biku, 15. maja, u raskoši boja, mirisa i topline probuđene prirode i mi možemo postići isti uspeh u svojim životima. Za Bika, Škorpiju, Jarca i Raka obilje života dolazi u obliku ljubavi. Intimna ljubav, roditeljska ljubav ili prijateljstvo učvršćuju osećaj sigurnosti.

 

Ovan, Lav i Strelac su u finansijskom uzletu, ali moraju pronaći više slobodnog vremena kako bi uživali u plodovima svog rada. Ribe i Devica trebaju odmor od svakodnevice. Otputujte negde barem za vikend da biste razbistrili sve nejasnoće koje vas muče. Vaga, Blizanci i Vodolija uvek nešto planiraju, analiziraju, čitaju, nemirni su i često nervozni. Naučite da je ponekad korisno da ne radite ništa, da se prepustite dokolici, da biste se zaštitili od unutrašnjeg pregrevanja.

 

Prva četvrt u Devici 22. maja, je poput dugačkog popisa malih stvari koje nam mogu život učiniti lakšim, urednijim i zdravijim. Stavimo kočnice pored obavljenih poslova poput: posetiti zubara, frizera, stolara, krojačicu, automehaničara. Pospremiti: radni sto, garažu, kuhinjske ormariće, urediti balkon… Nastavite listu ako bude  potrebno i ne zaboravite da ćete uz ovu produktivnu zemljanu energiju sve to obaviti kao od šale!

 

Za vreme punog Meseca u Strelcu, 29. maja, potreba da iskoračimo iz poznatog i rutinskog učiniće nas nemirnima. Žudimo za uzbuđenjima i izazovima, maštamo o avanturama i daljinama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2