Mesec Maj donosi sreću u romantiku: Ova TRI znaka doživeće veliku sreću, a oni zauzeti biće na velikom ljubavnom ispitu

Mesec Maj donosi sreću u romantiku: Ova TRI znaka doživeće veliku sreću, a oni zauzeti biće na velikom ljubavnom ispitu

12 Maja, 2018 Off By nika

Naročito treba da se paze oni koji su u braku jer mnogo toga stavljaju na kocku, a vrlo lako bi zbog pomućenog uma i kratkotrajne strasti mogli da izgube ono što su godinama gradili…

Ljubavne igre, flertovi, zavođenje i veliki izazovi obeležiće majske dane tri pripadnika zodijaka…

Saznajte koji su to horoskopski znaci kojima maj 2018. godine neće biti ni najmanje monoton na emotivnom planu.

 

Blizanci

Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, u Blizancima je sve do 19. maja 2018. godine. Vaše ljubavne želje biće izraženije ili ćete ih vi direktno izraziti, bez zadržavanja. Upustićete se u flertove, osvajanje, ljubavne igre, zavođenje i izazove. Uživaćete u pažnji koju će vam pokloniti osoba koja vas privlači. Pazite, nemojte slati pogrešne signale! Žeđ za flertom može se pogrešno protumačiti, imajte to na umu, posebno ako ste u braku.

 

Tokom maja očekujte iskušenja, uključujući i ona ekstremna, ali nemojte sve stavljati na kocku. Jupiter, vladar partnerstva i braka Blizanaca, pravi trigon s Neptunom. To je aspekt koji otvara vrata romantici, pomirenju i otkrivanju zajedničkih ideja i ciljeva. Nakon 18. maja većina Blizanaca uživaće u podršci i razumevanju voljene osobe ili će doseći tačku u kojoj brak neće biti monoton ili obaveze neće biti samo nešto što se mora odraditi.

 

Ipak, neće sve biti med i mleko. U periodu od 25. do 27. maja 2018. godine poželećete da budete sami, nećete otvoreno pokazivati svoju ljubav ili ćete smatrati da vas voljena osoba ne ceni dovoljno ili da se ponaša sebično. Na neki način veza u vašem odnosu može biti novac. Ograničenja će vam pomoći da spoznate da li je vaša veza građena na solidnim temeljima ili nije.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2