Mesec je u osetljivom, emotivnom Raku, svom vladaru. Budite oprezni! Evo šta očekuje svaki znak

Mesec je u osetljivom, emotivnom Raku, svom vladaru. Budite oprezni! Evo šta očekuje svaki znak

4 Januara, 2018 Off By nika

Pun mesec izaziva povećanu razdražljivost i osetljivost, ali kada je u Raku, svom vladaru, osećanja su mnogo naglašenija. Evo šta treba da očekujete.Sa punim mesecom će biti naglašeno konzumiranje alkohola, pa se čuvajte u saobraćaju. Kako je Merkur disonantan sa Neptunom, prete nam prevare, zablude, neopravdan bes i trovanja alkoholom.

Pun mesec će biti u opoziciji sa stelijumom planeta iz Jarca. Sa Suncem daje ranjivost, umor, sa Saturnom tugu, nezadovoljstvo, osećaj manje vrednosti, slabije zdravlje, zavisnost, uzrujanost; sa Venerom može da se bude lakomislen, pa se mnogo toga radi iz inata; sa Plutonom najavljuje nestabilnost i razne probleme.

Pored mnogih negativnih aspekata, tu su i pozitivni aspekti od Jupitera, Marsa i Neptuna koji nam mogu doneti lepa druženja, putovanja, ljubav, strast. Pojedinim osobama može se desiti i karmičku ljubav, što se može odnositi na Device, Jarčeve i Bikove.

Evo šta očekuje svaki znak.

OVAN

Kod vas se pokreće aspekt porodice, karijere. Tenzija i nestrpljivost može da vas iznenada uz pokret Urana gurnU u konflikt, pa se pripazite ako to osetite kod sebe. Pojedini Ovnovi mogu imati radosna dešavanja i lepe iznenadne vizije za napredak u karijeri i u budućnosti. Uran vam može podariti iznenadnu sreću ili ako su neke planete disonantne može i da poruši sve sto se ranije gradilo i negovalo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5