Mars je ponovo u znaku Jarca: Koji horoskopski znakovi treba da se paze do 11. septembra 2018

Mars je ponovo u znaku Jarca: Koji horoskopski znakovi treba da se paze do 11. septembra 2018

16 Avgusta, 2018 Off By nika

Ovaj aspekt će najviše uticati na Ovnove, Škorpije i Jarčeve.

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 13. avgusta ulazi u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti i strastvenih ljubavnih susreta. Ovo razdoblje će trajati do 11. septembra, kada planeta dinamičnosti, entuzijazma i inicijative ulazi u 11. zodijački znak Vodolije.

 

Budući da je uticaj Marsa, osim u Ovnu Škorpiji, naglašen i u Jarcu, njegov tranzit preko desetog zodijačkog znaka osetiće svi, a najviše OvnoviŠkorpije Jarčevi, znaci kojima Mars upravlja. Naglašene emocije, pre svega posesivnost, mogu da dovedu do ljubomornih scena, što neće odgovarati predstavnicama nežnijeg pola, jer će njihovi partneri pokušavati da im nametnu svoja mišljenja i stavove.

 

Mars simbolizuje muškarce, energiju, strast, seksualnost, erotiku, koji će sa pozicijom ove planete u desetom zodijačkom znaku biti “pojačani” na maksimum, mnogo više nego inače. Nažalost, Mars je i planeta agresivnosti i povreda, zbog čega muškarci, pre svega oni sa natalnim Marsom u prvom, osmom ili desetom znaku Zodijaka, mogu da budu nasilni, čak brutalni prema svojim partnerkama. Mada se tranzit Marsa preko Jarca dešava svake dve godine, koliko je ovoj planeti potrebno da obiđe ceo zodijački krug, ipak su drugačiji aspekti koje obrazuje sa ostalim tranzitnim planetama.

 

Tokom naredne nedelje Mars će obrazovati napete aspekte sa Suncem i tranzitnim Uranom, simbolima društvenog statusa i više sile. Inkonjukcija sa Suncem u Lavu, znaku kreativnosti i ambicije, upozorava da bi trebalo izbegavati rasprave sa nadređenima i konflikte sa mlađim saradnicima. Što se ljubavi tiče, ovaj aspekt može da pojača partnerovu ljubomoru, naročito ako ste žena. Međutim, i kod dama sa naglašenom pozicijom Marsa u svom horoskopu, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i posesivnošću.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3