Mane vašeg muškarca otkriva horoskop! Bikovi misle da su najpametniji, Device će vas izluđivati sa zahtevima, a Vage se znaju bolje od vas…

Mane vašeg muškarca otkriva horoskop! Bikovi misle da su najpametniji, Device će vas izluđivati sa zahtevima, a Vage se znaju bolje od vas…

5 Septembra, 2017 Off By nika

Ovan

Pripadnici ovog znaka vrlo su eksplozivni zbog sulude ljubomore. Sa Ovnom vas u ljubavi očekuje dosta problema. Oni vole da traže razlog za svađu i tamo gde ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulzivnim scenama pred drugima. Pravi su majstori u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način to natrljati na nos.

 

Bik

Ovaj znak muči partnerku ignorisanjem. Kao i kod Ovna, Bikove u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiti partnera mogu i glumeći kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

 

Blizanci

Blizanci nikada nisu zadovoljni. Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su najviše usredotočeni na sebe, a sa druge strane očekuju da se stalno trudite oko njih. Namjerno će provocirati ljubomoru, jer vole kad neko pleše oko njih. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznate.

 

Rakovi

Rakovi se vrlo lako uvrede. Najgora stvar kod Rakova je što se mogu uvrediti na gotovo sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosjećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su da zauvek mrze onoga ko ih je jako povredio. Dugo ih morate moliti za oproštaj.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3