Majstori ljubomornih scena: Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani, ali budite oprezni s njima!

Majstori ljubomornih scena: Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani, ali budite oprezni s njima!

6 Maja, 2018 Off By nika

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpije su jednostavno najbolji prijatelji za čitav život.

 

Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani. Idealni su za razne gluposti, s njima ćete se osećati ponovo mladi, jer su oni energični bez obzira na godine. Cene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti.

 

Daće vam iskrene savete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu. Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije. Škorpije su spremne da o svemu pričaju otvoreno i nikada vas neće osuđivati.

 

Ipak, Škorpije umeju da budu poprilično nezgodne kada je ljubomora u pitanju. Mogu da naprave ekstremno ljubomorne scene. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja.

 

Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

 

Najveće vrline su im strastvenost u svemu što rade, snalažljivost, hrabrost i iskreno prijateljstvo, dok su im slabosti jednako izražene kao i vrline, u vidu ljubomore, nepoverljivosti, tajnovitosti i zajedljivosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2