MAGIČAN RITUAL DOK TRAJE MLAD MESEC: Evo kako da privučete sreću i blagostanje u narednoj godini

MAGIČAN RITUAL DOK TRAJE MLAD MESEC: Evo kako da privučete sreću i blagostanje u narednoj godini

20 Decembra, 2017 Off By nika

Mlad Mesec šalje moćnu energiju, a evo kako da je iskoristite uz pomoć magičnog rituala!

Mlad Mesec u Strelcu počeo je poslednji lunarni ciklus ove godine. Da bismo zaista iskoristili kosmičku energiju ovog doba i pripremili se za nadolazeću godinu, osmišljen je sedmodnevni ritual koji opisuje astrolog Tanaaz Chubb. Sedmodnevni ritual koristi podsticajnu energiju mladog Meseca i priprema nas za nadolazeću godinu.

Ritual možemo početi bilo kad i svako je slobodan ritual da prilagodi svojim potrebama.

1. dan – namera

Potrebni su vam papir, olovka i vaš omiljeni kristal.

Tokom sedam dana čistićete i otpuštati prošlost i izražavati dobrodošlicu novom. Ove smo godine na neki način svi ponovno rođeni i to je važno poštovati i prihvatiti svoj trenutni položaj. “Jedini način da se to učini jeste da se preda prošlost i otpusti sve što nam više ne služi”, kaže T. Chubb. Tako ćemo u 2018. uči “očišćeni” i nećemo upasti u zamku ponavljanja određenih navika, obrazaca i ponašanja. Kad razmišljate o svojim namerama za ovaj ritual, znajte da ograničenja nema.

Umirite se i razbistrite um. Držite svoj omiljeni kristal i meditirajte ili jednostavno duboko dišite 10 do 30 minuta. Kad se opustite, upitajte se: Šta nam trenutno najviše treba? Za koju stvar zaista želim da dobijem pomoć/vođstvo/jasnoću? S tim pitanjima na umu, formulišite nameru. Zapišite je. Potom stavite dlan na srce te namere triput izrecite naglas, a na kraju zahvalite. Zapisanu nameru stavite negde gde je svakodnevno možete videti sledećih sedam dana, a uz nju stavite i kristal.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5