Lunarni horoskop za svaki znak Zodijaka: evo šta nam čaroban Mesec donosi ovog proleća!

Lunarni horoskop za svaki znak Zodijaka: evo šta nam čaroban Mesec donosi ovog proleća!

18 Aprila, 2018 Off By nika

Mesečeve faze ostavljaju trag na našoj sudbini, a evo kakve nam životne promene predviđa lunarna astrologija ovog proleća!

Čovek je satkan od uverenja, zavera, neverovanja. Polazi mu za rukom da sakrije istinu, ne samo od drugih, već i od samog sebe. Dobili ste poziv – poziv koji se ne odbija.

Razna učenja, o veštačkoj pozitivnosti, spektakularnoj radosti, istopila su se jer u vama nisu živela plodna polja gde bi se to seme primilo. Delovalo je da ima više smisla kriti se iza lažne veselosti, nego se zdravo suočiti sa svojim „senkama“. Taktika je dobro osmišljena, ali, nije delotvorna. A, život je neverovatan! Iznenada, priredi nam spektakl od kojeg nas veoma brzo obuzme mučnina, a da ne znamo zašto nas je to snašlo. I posle životnih padova, kada smo prinuđeni da raščistimo sa pojedinim iluzijama, neka nepoznata sila nas opet izvuče na površinu. Život želi da se „radost” nastavi…

 

Ovan ima sastanak sa srećom u samom sebi, što je za malo nemoguća misija? Zamenite iluziju realnošću. Neophodno je da prepoznate ako ste uznemireni, šta osećate, opasnost ili strah? Treba da pogledate iza sebe. Ne postoji opasnost, to vam se samo pričinjava zbog društva u kome se već izvesno vreme nalazite. Situacija će se iz osnova promeniti kada shvatite da nemate posla sa realnim opasnostima, već sa vašim predstavama, fantazijama, pretpostavkama. Tada se lakše diše.

Zatim, usmerite pažnju ka vašoj realnosti, na ono što se zaista dešava, na sam život, a ne na ono što će biti. Stara je činjenica da je „ja” uzrok svih naših patnji. Ono vas u trci za komforom i sigurnošću pretvara u zarobljenike začaranog kruga radosti i patnje, jer su i komfor i sigurnost samo iluzije, a tome možete svedočiti 26. aprila. Na kraju ovog procesa, iskoristite mogućnosti koje vam život nudi, umesto što se pravdate svojim fantazijama, tržeći krivce spolja.

 

Bikovi nikad sigurniji i nikad jači. Svoj na svome, ali vas mami neka tajnovita sreća?? Igrajte igru s vremenom. Čim osetite strah, nelagodu, oslanjate se na prethodno iskustvo i počinjete da predviđate potencijalne događaje, opasnosti. Ne preterujte, tako gubite pojam o vremenu. Zamišljanje najgoreg scenarija je ono što vam pomaže oslobađajući vas svake vrste straha. Život je vaša umetnost, a uživanje vaša veština. Radost se ne nalazi u stvarima, tamo negde na horizontu koji vam izmiče kako mu prilazite. Ona je u vašoj podsvesti, oslobodite je! Sa srećom je kao sa pticom u kavezu – ako je zarobite, neće ni pevati, ni živeti, a ako je hranite, biće radosna i dolaziće vam sama. Od 24. aprila menjate svoje okruženje, izlazite iz zone sigurnosti i u prvoj polovini maja imate ispit „iluzije”. Ko veruje, blago njemu!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4