LUBAVNI HOROSKOP za MAJ 2019: LAV se opasno ZALJUBLJUJE, savršen period za JARCA, ŠKORPIJU očekuju VELIKE PROMENE!

LUBAVNI HOROSKOP za MAJ 2019: LAV se opasno ZALJUBLJUJE, savršen period za JARCA, ŠKORPIJU očekuju VELIKE PROMENE!

24 Aprila, 2019 Off By nika

Ljubavni horoskop za maj 2019:  Kome cvetaju ruže u ljubavi,  ko zakopava ratne sekire, ko se svađa, a ko rastaje tokom najlepšeg prolećnog meseca saznajte odmah….

OVAN

Ukoliko ste u vezi ili braku, mesec maj će za vas biti predivan period. Na početku meseca ćete sa voljenom osobom zakopati ratne sekire i u ostalim danima ćete maksimalno pažnje posvetiti jedan drugome. To vam izuzetno prija pa samim tim i vaše raspoloženje je bolje i svi u vašoj okolini to primećuju. Takođe, i komunikacija sa emotivnim partnerom će biti na izuzetnom nivou. Ali nemojte previše da se opustite, jer samo jedna nesuglasica će moći vaš bajkovit odnos da poljulja. Slobodni Ovnovi će svu svoju energiju usmeriti ka druženju, provodu i upoznavanju novih osoba. Takođe, moguće je da ćete stupiti u kontakt sa osobom iz prošlosti sa kojom do sada niste imali dobar odnos.

BIK

Bikovi koji su zauzeti će na početku meseca imati blage turbulencije u vezi ili braku. Iako je na prvi pogled sve u vašem odnosu sa emotivnim partnerom odlično, vaš subjektivni osećaj vam pokazuje drugačije. To vas izuzetno zbunjuje i ne znate šta da radite. Većinu vremena provedite sa prijateljima i porodicom, razbistrite misli i onda uradite onako kako osećate. Ali povedite računa, nemojte učiniti nešto zbog čega biste mogli kasnije da se pokajete. Bikovi koji nisu u braku ili vezi će početkom meseca ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti, koji će vremenom prerasti u nešto više od prijateljstva. Nemojte da se ustručavate, opustite se i dozvolite sebi da se zaljubite…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4