LOŠE ASTRO VEZE: Bik neće moći sa Strelcem jer je prezahtevan za njega, Blizance će živcirati filozofiranje Jarca

LOŠE ASTRO VEZE: Bik neće moći sa Strelcem jer je prezahtevan za njega, Blizance će živcirati filozofiranje Jarca

18 Jula, 2018 Off By nika

Bik neće moći sa Strelcem jer je preaktivan i prezahtevan za njega, Blizance će živcirati filozofiranje Jarca, a Devica će svojom praktičnošću ugušiti nežnu Ribu.

 

Ovan i Bik

Ovan ima ekstremno jaku volju, a Bik je tvrdoglav. Ni jedno ni drugo neće se “pomaći ni milimetar” u svojim zahtevima. Jednom kad Ovan shvati da je njihova priča gotova, hteće što neprimetnije da izađe iz veze, ali Bik će ga neprestano gnjaviti zahtevima da mu se iznova objasni zašto.

 

Bik i Strelac

Postoje dani kada bi se Bik rado odmorio kod kuće, izvalio na kauču i uživao u dobrom filmu. Ali to neće biti moguće uz Strelca koji neće imati “živa mira” kod kuće. Strelčevi su jednostavno previše aktivni za Bikove, neprestano tražeći intelektualni stimulans koji im Bik neće moći da im da jer je jednostavno želi – da odmori. Osim toga, Strelčevi ne doživljavaju stvari previše ozbiljno što Bika može strašno da živcira.

 

Blizanci i Jarac

Ovo je recept za katastrofu kada spojite znak koji je pun života i uživa u igrama, zabavi i razgovoru sa znakom koji je poznat kao ekstremni radoholičar koji voli da isplanira svaki detalj. Jarčevi jednostavno nisu spontani, a to će Blizance vrlo brzo da iživcira.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3