Ljubomoran,grub i posesivan,sa ovim znakom NEMA SREĆE U LJUBAVI!

Ljubomoran,grub i posesivan,sa ovim znakom NEMA SREĆE U LJUBAVI!

16 Decembra, 2017 Off By nika

Sagledajte vaše sopstvene mane da biste mogli lakše da ih ispravite! Šta vam zvezde kažu u vezi ovoga? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Proverite koje osobine svakog znaka kvare njihovu ljubavnu vezu

Ovan 

Zahtevni ste i teško vam pada da se prilagodite potrebama partnera. Zaljubljujete se na prvi pogled, a da osobu koja vam se svidela, takoreći, niste ni upoznali. Međutim, u momentu se ohladite ako partner ne opravda sliku koju ste stvorili o njemu u svojoj glavi.

Često vam nedostaje stila, ljubomorni ste i posesivni, a u nekim situacijama znate da budete i grubi. Lako se uvredite i u besu možete svašta da kažete. U vezi imate želju da dominirate, a u sukobima ste najčešće pristrasni i subjektivni.

 

Bik 

Dok se vi odlučite, prava prilika vam obično umakne. Retko sami preduzimate prve korake, a o svojim osećanjima ne volite da pričate. U zajednici ste uglavnom pobornik patrijarhalnih odnosa, posesivni ste i tvrdoglavi, a od partnera zahtevate potpunu posvećenost i predanost. Rođeni ste hedonista pa vam i ljubav često ide kroz želudac. Ako ste muškarac, partnerka pored vas nema posebno zanimljiv društveni život, jer je vama najdraži provod ležanje ispred TV-a ili primanje rodbine i prijatelja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4