LJUBAVNICE PO HOROSKOPU: U kom znaku se rađaju HLADNE i MISTERIOZNE, a u kojem FATALNE ljubavnice koje je teško OSVOJITI!

LJUBAVNICE PO HOROSKOPU: U kom znaku se rađaju HLADNE i MISTERIOZNE, a u kojem FATALNE ljubavnice koje je teško OSVOJITI!

3 Septembra, 2017 Off By nika

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače ume da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Jednom kad se uzbudi, ona je razbesnela tigrica koja ne može da se ukroti sve dok je ne zadovolje. Ako ne možete da se snađete, ostanite što dalje. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca… Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra. Mars, planeta koja podstiče erotiku ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do poslednjeg daha. Krote se nežnošću ali i autoritetom .

Bik

Predstavnice ovog znaka plene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje erotske antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge… Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Romantična je, voli krzno pa će poželeti da vodi ljubav na krznenoj prostirci ili na bundi na podu. Uvek će izgledati izuzetno zavodljivo. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja (i u vidu skupih poklona, čime kvari opšti utisak jer ostavlja utisak da naplaćuje zadovoljstvo koje je pružila!).

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6