Ljubavni saveti koji će ojačati i sačuvati vašu vezu – pročitaj i zapamti!

Ljubavni saveti koji će ojačati i sačuvati vašu vezu – pročitaj i zapamti!

6 Maja, 2018 Off By nika

U požudi

1.  Najbolje da ne spavate sa momkom na prvom sastanku ako želite nekakvu budućnost sa njim. Da, mnoge veze tako počinju, ali postoji rizik da vas svrsta u kategoriju šema za jednu noć.

 

2. Ne glumite da vas zanimaju njegovi hobiji, jer istina će na kraju svakako izaći na videlo.

 

3. Kada vam momak kaže da ne želi ozbiljnu vezu, recite to prijateljici ili zapišite. To će vas primorati da prihvatite činjenicu da on to misli. Jer zaista jeste tako.

 

4. Na izlascima uživajte u trenucima sadašnjim. To znači da ne treba da pričate sa njim o budućnosti ili se preispitujete da li je on onaj pravi, ali ostavite te priče za kasnije. Otprilike prvih mesec dana jedino što treba da radite jeste da se dobro zabavljate.

 

5. U krevetu se usredsredite na sopstveno zadovoljstvo. Ako se previše koncentrišete na pokazivanje svojih veština i umeća, zaboravljate da uživate (a time i njemu uskraćujete mogućnost da uživa gledajući kako vas baca u ekstazu).

 

6. Slušajte šta njegovi prijatelji i porodica govore o njemu. Komentari: “Pre tebe nijednoj nije uspevao da ostane veran!”, najbolje vam otkrivaju kakav je u stvari.

 

7. U prva dva-tri meseca zabavljanja provodite jednako vremena sa prijateljima. Momci često pohrle u vezu, a onda odjednom zavape: “Ovo ide prebrzo!”. Vi morate da “stiskate kočnicu”.

 

8. Bar prva tri meseca, dok ne odlučite da uđete u ozbiljniju vezu, neka vam sve opcije ostanu otvorene. Potrebno vam je minimum 90 dana da uopšte počnete zaista da ga upoznajete.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5