Ljubavni šarm horoskopskih znakova: Blizanci će vas zabavljati, Vage su kazanove, a Ovnovi ostavljaju utisak nasrtljivca

Ljubavni šarm horoskopskih znakova: Blizanci će vas zabavljati, Vage su kazanove, a Ovnovi ostavljaju utisak nasrtljivca

9 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN (21. mart-20. april)
Već pri prvom susretu ostavljaju snažan utisak. Njihov životni cilj je da se nametnu okolini. Traže strasnu vezu u kojoj će da dominiraju, ali kada se zaljube vrlo su skreni i spontani. Zbog impulsivnog ponašanja ponekad mogu da ostave utisak nasrtljivca.

BIK (21. april-20. maj) 

Veliki materijalisti koji i na emotivne odnose gledaju kroz korist. Pred potencijalnim partnerom uvek žele da ostave dobar utisak, pa svoje velike zahteve i senzibilnu narav pažljivo skrivaju. Retko preuzimaju inicijativu.

BLIZANCI (21. maj-20. jun)
Zabavljaju druge kao ni jedan drugi znak. Kod suprotnog pola najvažniji im je, barem na početku, spoljnji izgled. Emocije drže pod kontrolom iz samo njima poznatih razloga, ali usprkos svemu, njihovom šarmu i duhovitosti teško se može odoleti.

RAK (21. jun-22. jul) 

Veliki romantičari koji naglo i često menjaju raspoloženje. Od partnera očekuju beskrajnu pažnju, a prepuštaju se svojim osećajima tek kad se uvere da je druga strana iskrena.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3