LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JUNA – 05. JULA 2020. GODINE

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JUNA – 05. JULA 2020. GODINE

28 Juna, 2020 Off By nika

OVAN

Ovnovi ponovo poseduju svoju snagu, inicijativu i žeđ za akcijom ali isto tako – ponovo poseduju i impulsivnost, ratnički duh i izbrzanost. U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da više ističete ovaj prvi, pozitivni deo a slobodno možete da dodate i strast u većim količinama. Neće da škodi. Sa voljenom osobom ćete imati dobar kontakt, komunikaciju i dešavanja dokle god ne mislite da ste samo vi u pravu i da sve mora funkcionisati samo po vašem.

Slobodni Ovnovi – lep period da krenete u ljubavnu akciju. Ima šansi za fina poznanstva i za zanimljive osobe u vašoj blizini.

 

BIK

Nešto bolja atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Da li to znači da ste dobili sva razjašnjenja i sve odgovore koji su vam bili potrebni? Pa ne. Ali, kao da ste sami sa sobom rešili da nećete da se osvrćete unazad i da se vraćate na stare teme i dileme. Da li će to biti ostvarivo na iole duži rok? Pa isto tako ne. No, dok pitanja ne krenu opet da vam zvrndaju po glavi – uživajte sa partnerom, pogotovo što će sada vatre strasti biti lakše zapaliti.

Slobodni Bikovi – prošlost je i dalje jako prisutna u vašim životima, ali nova interesovanja je potiskuju u drugi plan. Ako ništa drugo – komunikacija sa nekim postaje jako zanimljiva.

 

BLIZANCI

Iako se odnos sa emotivnim partnerom pomerio trunčicu na bolje i u protekloj nedelji i u ovoj, ipak ne možemo reći da je u vašim emotivnim pričama sada cveće i proleće. Partner je pomalo povučen, u nekim svojim dilemama i problemima a vi ventil tražite na drugoj strani. Taj ventil može biti kroz odnose sa prijateljima, kroz okretanje poslu, kroz neke situacije koje vas opuštaju, ali kod nekih Blizanaca može biti i kroz flertovanje, najpre preko društvenih mreža.

Slobodni Blizanci – društvenost se pojačava, postoje i novi kontakti koji vam prijaju, ali još uvek ne postoji prostor za stabilnu ljubavnu priču.

 

RAK

One emotivne veze koje su uspele da „prežive“ protekli period, imaju pred sobom i dalje talas iskušavanja koji nema nameru da stane još neko vreme. Povratak Saturna, pomračenje i pun Mesec koji se dešavaju u polju partnerstava kod nekih parova će označiti konačno podvlačenje crte. Kod drugih, onih stabilnijih – novu šansu da isprave ono što se ispraviti da. Jedina podrška koja vam stoji jeste ona od prijatelja – okrenite im se za pomoć i savet.

 

Slobodni – eventualna nova poznanstva, eventualni kontakt sa osobom koja vas zanima. Ukoliko se vi udostojite da se pokrenete i prestanete da tapkate u mestu.

 

LAV

Nekako nam se kod vas sada stvari uvek svode na isto – nije problem u emotivnom partneru već u vama. Čak i da vam odnos funkcioniše potpuno mirno i bez ikakvih trzavica, ono što vam je u glavi ne možete da zanemarite i ne uspevate sa time da se izborite. Pitanje je da li ste vi sada spremni da se istinski suočite sami sa sobom – a dokle god to ne uradite i ne budete prvo prema sebi iskreni, dotle će i postojati sve to što vas iznutra koči.

 

Slobodni Lavovi – nisu problem nova poznanstva jer ih može biti, problem je u tome što vam je u glavi neko koga niti možete da sklonite niti znate šta sa njim da radite.

 

DEVICA

U poslednje vreme ste skloni da, iako iz najbolje namere – napravite grešku ili povučete potpuno pogrešan potez prema voljenoj osobi. Što više budete planirali i kalkulisali, već su šanse da se sapletete – jedino što vam u ovom periodu ide u prilog jeste što emotivno, srcem osećate partnera. Zato nemojte funkcionisati iz glave, nego iz duše. Na taj način postoji velika šansa da napravite prave i pozitivne pomake sa osobom koju volite.

 

Slobodne Device – šansa da preko prijatelja, poznanika, društvenih dešavanja – upoznate osobu koja će vas na prvi pogled zaintrigirati i očarati.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2