LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 25. JUNA – 01. JULA 2018.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 25. JUNA – 01. JULA 2018.godine

24 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Ljubav

Pun Mesec ove sedmice može donekle podići tenziju u porodično – bračnim relacijama kod Ovnova. Potrebno je više tolerantnosti Iako ćete smatrati da partner preteruje u nekim svojim ponašanjima I stavovima. Potrudite se da varnica rasprava ne ide od strane vas, jer zbog retrogradnosti vašeg vladara Marsa, ušli ste u period zvan « ko se mača lati, od mača i strada ». Neki put je bolje prećutati ili sačekati pogodan momenat kada glave nisu toliko usijane, pa tek onda izneti svoje mišljenje, a naročito primedbe. Slobodni Ovnovi – sve će se vrteti oko strasti, oko ludila u glavi, oko uživanja bez kraja I konca. A ljubav, ona prava? Pa, možda je I ona tu negde, ali tek treba da izađe na videlo…..

Bik

Ljubav

Em odnos sa partnerom nije blistav ni malo ovih dana, em se pred Bikovima otvaraju mnoga, nova I stara ljubavna iskušenja. Lako možete poželeti da pobegnete od situacije sa voljenom osobom tako što ćete se uplesti u neko flertovanjce (ili mnogo više od toga) u ovoj sedmici. Da ste primećeni od strane suprotnog pola – ma jeste, svakako! Jednim delom će vam to jako imponovati I goditi, a drugim – moguće je da nećete nekom slatkom iskušenju uspeti da odolite….Što se tiče onih koji su usamljeni, kod vas dešavanja idu na dve strane. Ili svojom prezahtevnošću I previše strogim kriterijumima rasterujete udvarače….ili ćete se toliko zagrejati I zapaliti za nekog da će vam biti sasvim svejedno da li je ta osoba slobodna ili ne..

Blizanci

Ljubav

Već vam je dosadilo da se konstantno nervirate oko nekih situacija sa partnerom. Može doći do žučne svađe sredinom sedmice, a onda ćete odlučiti da okrenete novi list i da se potpuno posvetite samo sebi. Više se nećete truditi da se uklapate, da popuštate ili da se do u beskonačnost nastavljate i nadgovarate – pronaći ćete izduvni ventil u drugim ljudima – u kontaktu sa prijateljima opuštaćete mozak i rasterećivati se. Slobodni Blizanci – kontakt sa nekim koga već izvesno vreme simpatišete može se bukvalno preko noći pojačati i odvesti vas u pravcu uzbudljivih dešavanja. Budite tokom ovog perioda u pokretu, češće izlazite, jer imate mogućnosti novog poznanstva i početka vrlo strasne i burne veze.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4