LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP  | Od 21. – 27. MAJA 2018. godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 21. – 27. MAJA 2018. godine

20 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Venera u znaku Raka baca akcenat na porodične vrednosti, na potrebu za više ljubavi i zadovoljstva sa partnerom. No, pitanje je koliko ćete vi istinski moći da se posvetite svojim ozbiljnim emotivnim partnerstvima. Em situacija na poslu zahteva vašu maksimalnu skoncentrisanost i posvećenost, em ćete svaki čas imati raznorazne aktivnosti koje će vam ostavljati malo prostora za voljenu osobu.

Balansirajte nekako, nemojte da vaša draga bića i odnos u celosti trpe. Kod slobodnih – šareno. Mnogo druženja, mnogo aktivnosti sa suprotnim polom, neke osobe će uleteti u vaš život i istumbati ga pošteno. Još kad se u drugom delu sedmice i neko iz prošlosti pojavi, e onda će slika biti kompletna….

Bik

Ulazak vaše vladarke Venere u znak Raka čini vas emotivnijima, osetljivijima i jača u vama potrebu za ljubavnom sigurnošću i skladom. No, to će biti nešto teže za izvesti u ovoj sedmici jer vaš partner kao da sve ostale stavlja na prvo mesto, a vi ste mu negde pri kraju liste prioriteta. Kod vas se mogu javiti pomešana osećanja, neki će se poprilično „smoriti“ kad shvate da od ljubavnog savršenstva i ušuškanosti u ovom periodu nema ništa.

Šta je, tu je – pregurajte ovu sedmicu, posle ćete funkcionisati bolje. Ukoliko ste sami, ili ćete se non stop vraćati u prošlost i preispitivati se, sami sebi nabrajati greške koje ste činili, ili ćete čak ostvariti kontakt sa bivšim partnerom. Naravno, potpuno nezadovoljavajući….

Blizanci

Opozicija Merkura (vaš vladar) sa Jupiterom (vladar polja partnerstava) tokom ove sedmice, potenciraće na tome da i vi i partner preterujete u nekim svojim zahtevima i ponašanjima, očekujući da se druga strana prilagodi vama. Takođe, ukoliko bilo šta krijete jedno od drugog, ovaj period može doneti neugodne momente i pojačano nepoverenje. Ukoliko ste slobodni, opozicija Venere i Saturna može vas ubaciti u priču sa osobom sa kojom imate prilično solidnu razliku u godinama.

Ulazak Sunca u vaš znak i dobar aspekt sa Marsom svakako će vas aktivirati u „potrazi“ za onim pravim/onom pravom, ali će učiniti i da se osećate dobro u druženjima, izlascima, zabavi. Mogućnosti stoje i preko društvenih mreža.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4