LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 09 – 15. MARTA 2020. godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 09 – 15. MARTA 2020. godine

8 Marta, 2020 Off By nika

OVAN

Jaka potreba da rešite neka pitanja sa emotivnim ili bračnim partnerom tera vas na akciju. Pogotovo će drugi deo sedmice biti ispunjen aktivnostima – neke stvari više ne želite da prećutkujete i hoćete da znate na čemu ste tačno kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Dobre su šanse da ostvarite ono što ste namerili, čak i ako se u početnoj fazi suočite sa preprekama ili lošom komunikacijom.

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju inicijativu prema suprotnom polu, ali su takođe i na meti osvajača koji su posebno aktivni u ovoj sedmici. Osoba sa kojom imate razliku u godinama pokazuje posebno interesovanje za vas.

 

BIK

Odnos sa voljenom osobom bi, generalno gledano – trebao da bude energičniji, življi i aktivniji nego u dužem vremenskom periodu unazad. Ipak, i pored toga – imaćete tokom ove nedelje povremeno momente u kojima vam neke situacije vezane za partnera baš i neće biti jasne. Može vas zbunjivati njegovo ponašanje ili ćete na kratko biti razočarani time što jedno priča, a drugo radi. No, ovo su ipak sitne distrakcije koje neće uticati na vaš odnos.

Slobodni Bikovi – i pored novih dešavanja i zanimljivih osoba u vašoj blizini – i dalje vam se kroz misli provlači neko iz vaše emotivne prošlosti. Moguće je da priželjkujete poziv ili obnovu kontakta.

 

BLIZANCI

Sve ono što niste uradili kako treba i gde ste svesno napravili grešku u prethodnom periodu u odnosu sa voljenom osobom, sada vam se može vratiti kao bumerang. Preispitajte svoje postupke i potrudite se da ispravite ukoliko ste nešto zabrljali, jer u suprotnom u ovoj sedmici može biti neslaganja i problema sa partnerom. Sa druge strane – imate podršku planeta za više aktivnosti sa voljenom osobom – za izlaske i druženja sa zajedničkim prijateljima, pa i za strast.

Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali da izbegavaju bilo kakve nedefinisane odnose ili ulazak u vezu sa osobama koje su zauzete. Pre ili kasnije, ovo vam može doneti samo gomilu problema.

 

RAK

Bilo kakve tajne ili neiskrenost u odnosu mogu napraviti sada priličnu pometnju ili izazvati razdor između vas i voljene osobe. Trudite se da bilo šta nejasno rešavate odmah i da ne ostavljate ništa nedorečeno. Moguće je da nekim situacijama suviše opterećujete i svoje misli, ali i partnera. U drugom delu sedmice možete izneti čak i neke ozbiljnije optužbe na njegov račun – pre nego što to uradite, zapitajte se da li možda neke stvari preuveličavate….

Slobodni pripadnici ovog znaka – osoba koju pokušavate da osvojite ili da aktivirate komunikaciju sa njom – kao da vas ne primećuje. Imate osećaj kao da je svaki vaš pokušaj „pucanj u prazno“.

 

LAV

Prioritet ste dali nekim drugim stvarima i kao da ste se jednim delom distancirali od svega što se vezuje za emotivnog partnera. Generalno gledano – vaš odnos je sada dosta nestabilan i promenljiv, pa u jednom momentu možete imati savršenu komunikaciju i gomilu zajedničkih planova….a već u sledećem biti hladni jedno prema drugom. Takođe, partner može konstantno potencirati na nečemu što se vama ni malo ne dopada.

Slobodni pripadnici ovog znaka – nije problem da uđete u vezu, ali jeste problem to u kom će pravcu ovaj odnos ići. Vrlo lako može da se dogodi da budete skloni avanturama ili da vam baš naleću osobe koje interesuje samo to.

 

DEVICA

Vaše reči mogu da izazovu problem u odnosu sa voljenom osobom, ali takođe i vaše ćutanje. U suštini, sada trebate da pokažete inicijativu, ali da ne presirate. Da kažete, ali da dobro promislite šta i na koji način. Moraćete da malo balansirate jer je ravnoteža u vašoj vezi ili braku sada prilično krhka i očas posla se može poremetiti, što bi dovelo do rasprave i pojačanih tenzija.

Slobodni pripadnici ovog znaka – neko u vama budi veliko interesovanje i skoro ste sasvim sigurni da i ova osoba vrlo reaguje na vas….ali nikako ne dolazi do nekih konkretnijih pomaka i dešavanja. Moraćete da budete strpljivi. Ukoliko vas nešto vuče ka uspostavljanju kontakta sa prošlošću – oduprite se.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2