LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 31. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 31. DECEMBAR 2019.godine

30 Decembra, 2019 Off By nika

OVAN

Naporan dan ako ste dugo u vezi ili braku. Partner je verovatno veoma posesivan i očekuje od vas više pažnje ili da ispunite neko obećanje. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog onog što ćete čuti na svoj račun od jedne Škorpije ili nekog Jarca.

 

Danas imate mogućnost da na energičan način rešite problem koji se tiče svega što posedujete, bilo da se radi o nekretninama, novcu, društvenom statusu ili nečem što vam je veoma bitno. Dobar savet jedne Raka ili Bika bi vam i te kako dobro došao u ovoj situaciji.

 

BIK

Pokušavate da saznate nešto što vas interesuje u vezi sa jednim Lavom, Rakom ili Škorpijom. Bilo bi bolje da obratite pažnju na jednu Devicu ili Škorpiju sa kojima možete imati dobru komunikaciju. Moguća romansa sa osobom koja živi u inostranstvu od koje ćete dobiti poziv da je posetite.

 

Rođeni u aprilu mogu očekivati podršku od strane nekog drugog Bika, Lava, Ovna ili Riba. Spremni ste da uđete u nov posao ma kako izgledao rizičan. Plemeniti ste i štitite interese onih koje smatrate na bilo koji način ugroženim. Moguća vest o novcu od osobe koja se bavi privatnim biznisom.

 

BLIZANCI

Ako vas pozove nekadašnja simpatija, moguće da ćete razmišljati da li da prihvatite poziv jer nemate mogućnost da se lako oko svega dogovorite, posebno kada se radi o nastavku veze ili o nekim događajima iz prošlosti koje sagledavate na različite načine. Niste sigurni da li treba da prihvatite poziv jednog Lava ili ne.

 

Ako ste majski predstavnik znaka pomalo ste opušteni uživate u onome što ste do sada stekli ili postigli. Ipak, planirate nove poslove, razmišljate o ulaganju novca u nekretnine. Ako ste junski Blizanac, oslanjate se na podršku jednog Ovna ili Lava koji su to i obećali da će učiniti.

 

RAK

Imate priliku da negde izađete zajedno sa osobom koja vam je pretpostavljeni ili mnogo starija od vas i vi ćete se dvoumiti jer niste sigurni da li je to samo kao neka vrsta poslovnog sastanka ili vas zove jer joj se dopadate. Nemojte odbiti Jarca ako duže vreme pokušava da sa vama uspostavi blizak odnos.

 

U ranim poslepodnevnim satima možete svojom harizmatičnošću impresionirate nekog ko vam je veoma bitan za vaš rejting u društvu. Nikoga ne ostavljate ravnodušnim i to je dobro za posao kojim se bavite. Želite da vidite osobu u znaku Ribe.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3