LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 15. FEBRUAR 2020.GODINE

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 15. FEBRUAR 2020.GODINE

14 Februara, 2020 Off By nika

OVAN

Moguće da vas neodoljivo privlači osoba koja nije slobodna, možda jedan Strelac. Neko vam je lojalan, ali i veoma zahtevan. Moraćete da se odlučite šta ćete i da li želite mirnu ili uzbudljivu varijantu. Vi biste najviše voleli pouzdanog ali strastvenog partnera.

 

Spremni ste da se upustite u neki nov posao ili da razgovarate sa onima koji vam mogu pomoći u vezi sa novim projektima. Dan vam donosi neke nove mogućnosti koje će vam odgovarati po mnogim pitanjima, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili nameravate da krenete u privatan projekat.

BIK

Ne želite da komentarišete ponašanje jedne Vodolije ili Jarca ali vam se može javiti osoba koja vas je nekada izuzetno privlačila i to baš predsatvnik ovog znaka ili jedna izuzetno senzibilna osoba koja je spremna da vam da na znanje da joj je veoma stalo do vas.

 

Pokazujete veliko razumevanje za druge i spremni ste da uvek slušate druge koji imaju probleme, njihove brige i naročito kada su u pitanju mlađe kolege kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da se angažujete na ideji koja se odnosi na projekat u kome bi strani partneri imali jednaku funkciju kao i vi ili vaša firma.

 

BLIZANCI

Dan je veoma zanimljiv ako vam se udvara neko na poslu. Želite da se dogovorite sa stalnim partnerom u vezi sa veoma bitnim poslom ili nekom obavezom koja vas u priličnoj meri nervira. Moguće da će vas pozvati jedan Jarac ili neki Lav.

 

Vaš brzi duh vam pomaže da brzo mislite. Zdrav razum vam pomaže da se adaptirate na situaciju koja može biti veoma obećavajuča ali imate potrebu da donesete brzo odluku. Današnji dan vam može doneti nove ideje ili porive koje ne možete da kontrolišete.

 

RAK

Moguće da se vaša porodica angažuje oko vašeg posla ili da na neki način mora da podredi sve vašim planovima. Moguće da vam se dopada izuzetno ambiciozna osoba koja je prilično opterećena problemima.

 

Dan vam donosi nove, potencijalne mogućnosti na poslovnom planu i dobre poslovne saradnike. Nemojte se previše opterećivati onim što vas intimno mnogo ne interesuje nego usredsredite svoju karijeru na ono što vam je trenutno najbitnije.

LAV

Spremni ste da uđete u vezu sa Ovnom, Vodolijom ili Strelcem. Nemate razlog da se brinete kada je u pitanju neko ko često putuje, naći će vremena za vas, naročito ako se radi o izuzetno atraktivnom muškarcu. Sa Ribama i Devicom ne možete lako da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja.

 

Očekujete vesti iz inostranstva od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik. Danas možete napraviti dobar dogovor sa Rakom ili Vodolijom.

DEVICA

Lako vas je uvrediti i imate osećaj da vas partner često kritikuje u poslednje vreme. Trebalo bi da razmislite o ozbiljnom razgovoru. Trebalo bi da priznate da niste savršeni ali pokušajte da shvatite razloge njegovog nezadovoljstva.

 

Danas ste nestabilni kad je vaš posao u pitanju ali i veoma inventivni, imate potrebu da promenite nešto u vašoj karijeri ili u vašim dnevnim obavezama. Možete biti u harmoniji sa svojim emocijama ali i racionalnim delom prirode. Veoma ste odgovorni. Očekujete susret sa prijateljem.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2