LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. MART 2020. GODINE

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. MART 2020. GODINE

29 Marta, 2020 Off By nika

OVAN

Ako ste slobodni, verovatno će vam se dopada neka osoba koju ste viđali na poslu a niste bili svesni koliko vam je draga i bitna. Sada imate šansu da je doživite na drugačiji način i verovatno ćete joj se udvarati.

Od vaše spremnosti da pokažete dovoljnu dozu tolerancije zavisi i ishod saradnje sa nekim ko je prlično neprijatan jer vam verovatno kaže u lice šta misli. Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što najviše volite, moguće umetnošću ili sportom. Unapredite saradnju sa strancima.

 

BIK

Daćete na znanje partnerki koliko vam je stalo do nje. Nešto vas inspiriše da budete mnogo otvoreniji i iskreniji kada je u pitanju neka tema o kojoj niste često razgovarali jer ste vi to izbegavali iz nekog razloga.

Dobićete poziv od osobe koju dugo niste čuli a sa kojom ste svojevremeno imali nekakve planove u vezi sa poslom. Osećate se sposobnim da krenete u novu akciju po pitanju promocije vaših ideja, talenata ili nekog grupnog projekta u okviru koga ste vi vodeća ličnost.

 

BLIZANCI

Mnogo toga vas čini podozrivim u vezi sa nekom situacijom koju ne možete lako da rešite. Partnerka vrši pritisak na vas da budete mnogo aktivniji ili da je uzmete u zaštitu po nekom, za nju bitnom pitanju. Dobijate poziv za izlaske od osobe koja živi u inostranstvu.

Budite što je moguće racionalniji, ekspeditivniji, makar napravite neki dogovor sa poslovnim partnerom jer će vam to doneti mogućnost da u narednim danima razrađujete temu o kojoj ste već počeli da vodite razgovore. Sa Lavom ili Strelcem možete ostvariti dobar poslovni odnos, naročito ako se radi o poslu u medijima.

 

RAK

Trudite se da budete staloženi u razgovorima koji vas u stvari prilično uznemiravaju ako se tiču vaše karijere i imate utisak da partnerka želi da ima kontrolu nad onim što vi radite i na odluke koje donosite. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Lavom ili Bikom.

Blizanci vam mogu biti od velike koristi. Dobro se slažete da Jarcem i Bikom. Trudite se da se pokažete u najboljem izdanju na poslu, naročito ako ste mladi i od nedavno na novom radnom mestu. Ako niste regulisali pitanje honorara, učinite to što pre.

 

LAV

Pokušavate da impresionirate osobu koja vam je simpatična a koja možda nije slobodna ili niste sigurni da li će pristati da se sa vama vidi. Imate opsesivne misli kada je u pitanju jedna Vodolija. Ako se radi o osobi iz prošlost, bolje zaboravite na nju.

Spremate se da napravite neki nov posao ili da predložite pretpostavljenom ideju o novom projektu. Nemojte sebe preterano opterećivati nečim na šta ne možete da utičete. Pokušavate da u radu sa Škorpijom ili Jarcem nađete neku dodirnu tačku. Želite da se sretnete sa bivšim saradnikom koji dolazi iz inostranstva.

 

DEVICA

Naporan dan u kome ćete uspeti da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena da se sretnete sa onima koji su vam dragi. Pokušavate da pomognete nekom da se bolje snađe u situaciji koja je za nju stresna a u stvari vi ste uzrok stresa.

Današnji dan vam može doneti uspeh, posebno mogućnost da iskoristite neku šansu koju ste možda propustili a tiče se odnosa sa strancima, posebno sa onima koji žive u Italiji. Ne obraćajte pažnju na ono što neko priča o vama.

 

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2