LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 20. JANUAR 2020. god

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 20. JANUAR 2020. god

19 Januara, 2020 Off By nika

OVAN

Nešto vas motiviše da pokažete emocije prema osobi koju često viđate i koja možda radi u državnoj službi. Ako ste zaljubljeni u Raka, Jarca ili Škorpiju, komunikacija nije baš tako jednostavna ako ne budete popustljivi.

 

Ovaj dan pozitivno utiče na vas podstičući želju za druženjem. Očekujte da vam se javi jedna Vodolija sa kojom ste se uvek lepo slagali. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama misli jedna Škorpija ili neki Jarac. Podstiče se vaša ambicija i upornost. Budite istrajni u sprovođenju svojih planova.

 

BIK

Dan vam donosi mnogo toga prijatnog ako ste uspostavili dobru komunikaciju sa partnerom koji daje na znanje da mu mnogo značite. Ukoliko ste razdvojeni od partnera, prilično ste sumnjičavi u pogledu načina na koji provodi vreme.

 

Ovaj dan vam može doneti neke nove susrete koji vam donose mogućnost regulisanja statusa na poslu ili prelaska na neko drugo radno mesto. Svesni ste da vas kolege poštuju i to vam je veoma važno jer ne možete da komunicirate sa onima sa kojima imate potpuno različite stavove po mnogim pitanjima. Moguća je povoljna vest od osoba koje žive u inostranstvu.

 

BLIZANCI

Danas imate mogućnost poznanstva sa šarmantnom i osećajnom osobom sa kojom imate o čemu da razgovarate. Verovatno se radi o nekom ko ima dobre namere prema vama i uvek se trudi da bude prema vama fer ali je pomalo nepouzdan.

 

Poslovni partneri šalju ponude o kojima možete samo da sanjate. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu što se neće verovatno dogoditi. Potrebno je da imate više samopouzdanje u sebe i da ne propuštate šanse koje vam se retko ukazuju. Superiorni ste u odnosu na mnoge ali kao da niste sasvim svesni svojih kvaliteta i mogućnosti.

 

RAK

Spremni ste da se aktivirate više u društvu i da danas idete negde na neki skup gde će možda biti dosta onih koji će pokazati veliko interesovanje za vas. To vas nimalo ne zbunjuje, naproitv imponuje vam čak iako niste slobodni.

 

Dan koji vam može doneti neke nove mogućnosti, posebno kada je u pitanju zarada u radu sa dobrim kolegama koji međutim u poslednje vreme postavljaju nemoguće uslove. Nemojte očekivati previše u situaciji koja nije naročito povoljna ili u radu sa nekim ko je veoma zahtevan. Imate priliku da se pomirite sa nekim sa kim ste već više puta dolazili u konflikt.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3