LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 3. JANUAR 2020.god

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 3. JANUAR 2020.god

2 Januara, 2020 Off By nika

OVAN

Veoma ste opterećeni raznim razmišljanjima kako da rešite problem koji vas opterećuje i moguće da ćete morati da se sa nekim konsultujete da biste našli pravo rešenje. Imate mogućnost da se dogovorite sa Lavom ili Rakom oko bitnih pitanja, samo ako budete popustljivi.

 

Dan vam donosi ponude od novih poslovnih partnera koji nameravaju da sa vama rade. Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje su spremne da vam budu desna ruka u poslu, naročito kada je u pitanju jedan Rak ili neka Riba. Nadate se dobroj vesti od jednog Lava ili neke Vodolije koja vam je obećala zajedničku saradnju po pitanju posla sa strancima.

 

BIK

Imate način da se dogovorite sa osobom koja vam je nešto obećala ali nije pravi momenat bar ne danas. Vi ćete imati priliku da se vidite sa jednim Lavom ili Jarcem pod mnogo boljim okolnostima kada će i vaš odnos biti srdačniji.

 

Obratite pažnju na nekog kome ste poverili tajnu, može izneveriti vaše poverenje. Povoljan dan za poslovne sastanke i za mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je oduvek bio drag kao kolega ali su okolnosti bile takve da ste jedno drugo najverovatnije nečim uvredili a da to niste želeli. Ne bi trebalo da se preterano opterećujte poslovima koji vam ne odgovaraju i na kojima ne može da dođe do izražaja vaša kreativnost.

 

BLIZANCI

Danas ste izuzetno nestrpljivi. Želite da znate na čemu ste a jasno vam je da ste vi ona strana koja mora da pokrene događaje i da se angažuje oko nekog ko je prilično pasivan ili uobražen.

 

Tokom dana možete biti plahoviti i nedovoljno sigurni u sebe ali ipak entuzijasta. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom oko pomoći koju od njega očekujete. Spremni ste da započnete nov posao nezavisno od mogućih prepreka kojih ste svesni. Neko će vam dati dobar savet.

 

RAK

Očekujete poziv od osobe koja nije spremna da vam izađe u susret ikao ste vi više puta dali na znanje da vam je stalo do nje. Nemate razlog da se nervirate ako vam jedan Lav, Jarac ili Ovan budu bilo šta prigovarali. Pokušajte da obnovite vezu sa Ribama.

 

Imate mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Osećate se sjajno u društvu osoba koje bi mogle da podstaknu vašu ambiciju ili da podrže vaše planove. Danas ste veoma uticajni i možete lako postići ono što želite. Imate utisak da vas malo ko ostavlja na miru i da se od vas previše očekuje.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3