LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 10. OKTOBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 10. OKTOBAR 2019.godine

8 Oktobra, 2019 Off By nika

OVAN

Možete se danas malo povući u sebe, što će drugi protumačiti kao distanciranost, a suština je da vi pokušavate da pronađete rešenje za probleme koji vas muče. I pored ovoga – današnji poslovni segment je uspešan, jer ćete biti posvećeni svojim obavezama. Ćutite i radite.

 

Ovo je za vas naporan dan, naročito ako planirate da se vidite sa nekim ko vas duže vreme izbegava ili mislite da nije iskren prema vama. Ne bi trebalo da se previše opterećujete prošlošću, naročito ako se odnosi na Jarca ili Raka.

 

BIK

Dobar I efikasan dan u poslovnom segmentu. Vaša su razmišljanja jasna I potezi koje budete povukli u saradničkim odnosima biće vrlo dobri I za vas I za drugu stranu. Pravi je momenat I da kontaktirate neke ljude od kojih mnogo očekujete. Daćete sve od sebe da osvojite osobu koja vam je zanimljiva.

 

Razvijate taktiku kako da se postavite prema nekom ko vam otvoreno daje na znanje da želi da bude sa vama. Trebalo bi da, ako ste slobodni razmisltie da li je ta osoba za vas pogodna u svakom pogledu jer postoji nešto što bi moglo da vam smeta…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4