LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 23. MAJ 2020. GODINE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 23. MAJ 2020. GODINE

22 Maja, 2020 Off By nika

OVAN

Trudite se da osvojite nekog ko je već očaran vama a vi niste ni svesni toga. Moguće da se radi o Biku ili Vagi sa kojima ste uvek imali dobru komunikaciju i često ste se viđali u zajedničkom društvu. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo negde na nekom kraćem putu ili poslovnom sastanku.

 

BIK

Neočekivan susret sa Rakom ili Jarcem može vas obradovati čak iako ta osoba nije slobodna ili nema mnogo vremena da vam posveti. Imate utisak da će se dogoditi nešto veoma značajno što bi moglo u velikoj meri da popravi vaše odnose sa tom osobom.

 

BLIZANCI

Mesec prelazi preko vašeg znaka i omogućava vam da lakše ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je veoma drag, moguće da se radi o kolegi sa kojim ste nekada bili češće u kontaku ili ste često putovali zajedno. Verovatno će vam se javiti jedna Vaga koja vam se već duže vreme dopada.

 

RAK

Nesigurni ste u svoj stav i niste spremni da uradite ono što se od vas očekuje u stvari osećate veliki pritisak da treba da se ponašate onako kako se od vas očekuje, ma ko da je. Nervira vas činjenica da malo imate prostora za ličnu ekspanziju, sve radite po navici. Moguća rasprava sa Ovnom.

 

LAV

Dan bi mogao biti povoljan ako budete dovoljno tolerantni i opušteni i verovatno nećete imati ništa protiv da se viđate sa nekim ko vam je veoma drag. Najverovatnije možete da upoznate nekog ko će vam se dopasti ako ste slobodni. Imate potrebu za harmoničnom vezom.

 

DEVICA

Moguće da vam se dopada neki umetnik ili osoba koja se bavi medicinom, hemijom, sličnim naukama gde se nosi zaštitno odelo na radu ili možda neko ko je često van zemlje. Moguće da ste nesigurni u sebe ako je partner previše prisutan u javnosti ili izuzetno atraktivan i privlači pažnju gde god se pojavi.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2