LJUBAVNI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Ovnovima septembar budi VRELE ZELJE, slobodne Skorpije ce upoznati nekog zanimljivog!

LJUBAVNI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Ovnovima septembar budi VRELE ZELJE, slobodne Skorpije ce upoznati nekog zanimljivog!

22 Avgusta, 2017 Off By nika

Ovan

Septembar je za ovnove tradicionalno mesec kada ste ambiciozni ali realni I odlučni. U ljubavi sve vam ide na ruku –zauzeti ovnovi će biti strastveniji I probudicete vatru sa pocetka veze. Partneru se sviđa vasa nova energija.  Singl ovnovi će biti pozvani na mnogobrojne zabave. U septembru ste zahtevni kada je suprotan pol u pitanju ali mnogi medu vama će ovog meseca zapoceti jednu od najznačajnijih ljubavnih priča u svom životu. Spustite kriterujume.

Bik

Ovo je za vas mesec skupljanja emotivne snage I pravljenja planova za dalje. Želećete da provedete vreme u svom domu bez uznemiravanja od strane “spoljašnjeg sveta”. Bićete veoma trezveni što se tice ljubavnog života I donećete pravu odluku kada je u pitanju romantični partner. Za singl bikove mogućnost da se ponovo povežu sa bivšim partnerom. Odlican period za bikove koji imaju problem u vezi –lako ćete ispraviti situaciju.

Blizanci

Septembar je mesec kada možete uvećati svoj krug prijatelja i obogatiti svoj društveni život. To ćete postići vašim talentom za komunikaciju i spremnošću na kompromise. Ljubavni život će zbuniti blizance zbog mnogobrojnih romantičnih ponuda sa svih strana. Magentični ste i privlačite pažnju. Nemojte sedeti na dve stolice jer ćete dodatno zakomplikovati situaciju. Zauzeti blizanci će u svojoj vezi čitavog meseca voditi glavnu reč.

Rak

Rakovi ovog meseca imaju veoma bogat unutrašnji život. U septembru akcenat će biti na emocijama i dostizanju vašeg ličnog unutrašnjeg mira. Ljubavni život će biti veoma kompleksan za vas. Može doći do nesporazuma sa voljenom osobom jer ćete voditi dosta aktivan društveni život. Pronađite vreme za romantiku i  vašeg partnera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3