LJUBAVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. MAJ. 2020. GODINE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. MAJ. 2020. GODINE

21 Maja, 2020 Off By nika

OVAN

Spremni ste na neki kompromis i verovatno ćete dati na znanje jednom Ovnu ili Lavu da biste mogli da u nečemu popustite, naročito ako se radi o osobi sa kojom ste svojevremeno povremeno izlazili.

 

BIK

Nešto vas intrigira a tiče osobe prema kojoj niste uvek bili fer. Ako želite da to ispravite, dajte joj na znanje da ste raspoloženi za iskren razgovor. Odgovara vam susret sa jednim Rakom ili Bikom u tajnosti.

 

BLIZANCI

Strastveni deo vaše prirode dolazi do punog izražaja ali nećete ništa postići ako se budete raspravljali sa partnerkom. Pokažite dobru volju da ste u stanju da joj udovoljite u vezi sa onim do čega je njoj stalo.

 

RAK

Želite da se sretnete sa nekim Blizancem verovatno u tajnosti ili sa Rakom ili Jarcem negde na javnom mestu. Mnogo ste popularniji nego što pretpostavljate. Mnoge dame bi rado bile u vašem društvu. Jedna Škorpija misli da nema šanse kod vas.

 

LAV

Ako vam se dopada osoba koja se bavi modom, često se sa njom srećete na javnim mestima ili je jedno od vas dvoje prisutno u javnosti, danas možete doći u priliku da dugo, iskreno o svemu razgovarate.

 

DEVICA

Nemate mnogo izbora ako želite da budete srećni sa osobom do koje vam je stalo nego da igrate fer igru i da joj date na znanje na kakvu ste žrtvu spremni. Dobićete vesti o osobi na koju često mislite i to će vas naterati da se zamislite nad svojim postupcima.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2