LJUBAVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 24. MAJ 2020. GODINE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 24. MAJ 2020. GODINE

23 Maja, 2020 Off By nika

OVAN

Moguće da vam se dopada osoba o kojoj ne znate mnogo a koja bi mogla da vam učini neku vrstu usluge. Trudite da budete u dobrim odnosima sa nekadašnjim partnerom jer vam je potrebna njegova podrška ma o čemu da se radi, moguće da je savet u vezi sa poslom.

 

BIK

Priželjkujete susret od koga mnogo očekujete moguće da se radi o nekom vatranom znaku koji vam u poslednje vreme jasno daje na znanje da na njega možete da računate. Pokušajte da se prilagodite navikama partnera koji je veoma zauzet i možda nema mnogo vremena za vas.

 

BLIZANCI

Zračite pozitivnom energijom i mnogima se dopadate jer ste šarmantni, komunikativni i spremni da prihvatite poziv za neki skup na kome će biti mnogo osoba sa kojima možete ostvariti lepo kontakt. Pazite da ne uđete u vezu sa mnogo starijim partnerom, neće vam to odgovarati.

 

RAK

Planirate susret sa osobom koja vam se dopada ali želite da to ispadne navodno spontano. Pokušavate da se priviknete na neke nove oklonosti u vezi sa jednim Jarcem koji nema mnogo vremena za vas ali vas to mnogo ne uzbuđuje, naprotiv spremni set da mu date na znanje da ste mu oslonac u svakom pogledu.

 

LAV

Romantičan dan za mnoge i verovatno ćete biti okupirani razmišljanjima o susretu sa nekim koga površno poznajete a ko bi mogao da uskoro postane vaš ljubani partner. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa nekadašnjim partnerom.

 

DEVICA

Neko pokušava da vam ugodi na svaki način i da vam se nađe pri ruci kod nekih praktičnih problema ali vi tu osobu ne primećujete ili je mnogo ne cenite. Imate neke obaveze prema Biku ili Strelcu i verovatno će vam poći za rukom da nađete način da to regulišete.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2