LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 20. avgust 2017.godine

LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 20. avgust 2017.godine

20 Avgusta, 2017 Off By nika

Ovan

Danas pažljivo slušajte šta vam govori trenutni ili potencijalni partner. Uglavnom ste vi onaj koji voli da priča priče, sa svim svojim oštroumnim komentarima. Međutim, obratite pažnju i uvidećete da se ono što on-ona govori ne poklapa sa onim što misli. Moraćete čitati između redova.

Bik

Danas biste mogli sresti nekog ko vas privlači, ali ne dovoljno da biste razmišljali o njemu-njoj kao o partneru. Možete razviti jedno lepo prijateljstvo i zadržati se na tome ili je moguće da oboje poželite da budete više od toga. Sve će zavisiti od vas, te preispitajte svoje osećanja.

Blizanci

Zvezde su vam pripremile jedan miran i harmoničan dan sa vašim partnerom. Ovo je sjajna prilika da započnete neki zajednički projekat koji podstiče vaše umetničke sklonosti. Odličan ste tim. Ako imate neke planove, onda krenite u realizaciju. Nemojte čekati!

Rak

Pred vama je dan prepun romantičnih trenutaka. Zvezde dodatno podstiču svaki zajednički rad (sa partnerom ili potencijalnim), što će vas zbližiti još više. Ili ćete možda odlučiti da napravite prvi korak ka nekome ko vam se sviđa. Šta god da odlučite, potrudite se da uživate u današnjem danu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3