Ljubavni horoskop za avgust 2018: Ovan odoleva flertovanju,Strelčevima rasterećenje, Riba pleni i zavodi

Ljubavni horoskop za avgust 2018: Ovan odoleva flertovanju,Strelčevima rasterećenje, Riba pleni i zavodi

31 Jula, 2018 Off By nika

Ljubavni horoskop za avgust 2018: Strelčevima avgust donosi rasterećenje, ali i par izazova kada je ljubav u pitanju. Uživaćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja…

Ovan

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama.

 

Slobodni Ovnovi imaće mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli.

 

Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28. avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

 

Bik

U avgustu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa. Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na poslu sa Vagom ili Devicom.

 

Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze, a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4