Ljubavni horoskop za AVGUST 2018. godine – u život Vage vraća osoba iz prošlosti!

Ljubavni horoskop za AVGUST 2018. godine – u život Vage vraća osoba iz prošlosti!

27 Jula, 2018 Off By nika

Pročitajte kome će zvezde biti naklonjene tokom avgusta 2018. i šta svaki horoskopski znak očekuje kada je ljubav u pitanju…

Ovan

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama. Slobodni Ovnovi imaće mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28. avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

Bik

U avgustu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa. Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na  poslu sa Vagom ili Devicom. Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze,a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4