LJUBAVNI HOROSKOP romansi i strasti za JUN 2018. godine: Zanimljiva putovanja,materijalni interesi,budjenje stare strasti očekuje ova 4 znaka (STRELAC, JARAC ,VODOLIJA ,RIBE)

LJUBAVNI HOROSKOP romansi i strasti za JUN 2018. godine: Zanimljiva putovanja,materijalni interesi,budjenje stare strasti očekuje ova 4 znaka (STRELAC, JARAC ,VODOLIJA ,RIBE)

28 Maja, 2018 Off By nika

Ljubavni horoskop za jun 2018: Sunce prolazi kroz Blizance, do 21. juna 2018. godine, u društvu Merkura, vladara Blizanaca. Donosi znatiželju, svestranost i nove ideje, ali idealizovanje i loše procene mogu doneti puno zbrke.

Do 14. juna Venera se kreće kroz strastvenog Lava i stimuliše žeđ za pustolovinama, flertovima, romantikom i zaigranošću. S lakoćom ćemo izražavati svoju kreativnost, ali s druge strane taština i egoizam mogu preuzeti ulogu.U poslednjoj dekadi juna 2018. godine Venera se susreće s Uranom i Jupiterom u kvadratu i pravi opoziciju s Marsom.

 

To znači da u ljubavnom životu možemo očekivati nagle preokrete i nemirNiz zbunjujućih okolnosti je pred nama, one u kojima se neće moći razaznati radi li se o prijateljstvu ili ljubavi, zatim opsesivne ljubavi i vezane za prevelike troškove za novčanik. 27. juna 2018. godine retrogradn iMars ulazi u Vodoliju što znači da morate odložiti sklapanje novih partnerstva, nove veze ili projekte.

STRELAC

Jun 2018. godine kreće s romantičnom atmosferom i odlično ćete se slagati s voljenom osobom. Sada možete razgovarati o zajedničkim planovima, jer ste u potpunosti usklađeni. Ipak, može doći do izliva ljubomore i posesivnosti. Ako ste u neslužbenoj vezi, mogli biste ozbiljnije da popričate o braku. To posebno važi za veze na daljinu, a ljubomora vas može pogurati prema ozbiljnijem vezanju. Između 6. i 8. juna san o domu ili projektu vezanom za nekretninu može se srušiti, ali nemojte očajavati i stvarati napetosti u vezi.

 

Treba vam takta i diplomatije i zapravo stvari mogu ispasti bolje nego što ste zamišljali. Merkur, planeta koja vlada vezama Strelca, 12. juna 2018. godine ulazi u kuću intimnosti, zajedničkih dobara i tajnih ljubavi. To znači da će se vaše emocije još više produbiti, strast pojačati, a mogu se dogoditi i tajna venčanja. Neki Strelčevi će se zaneti i zagristi komad zabranjenog kolača. Vladar kuće ljubavi Strelca, Mars, 27. juna kreće retrogradno i ulazi u kuću komunikacije Strelca. To znači da u tim poslednjim danima juna može doći do nesporazuma ili sukoba s voljenom osobom.

 

JARAC

Ljubavni život Jarca tokom juna 2018. godine biće uzbudljiv i obećava iznenadne zaokrete, ali može doneti sukobe, nesporazume i ljubomoru. U prvom delu meseca lakše je zamisliti dugačak zajednički život, ali nakon toga situacija počinje da se komplikuje. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 14. juna 2018. godine ulazi u vašu kuću intimnosti i donosi u vaš život snažne strasti i privlačnosti. U drugom delu meseca rasprave će biti sve češće, posebno među parovima koji su dugo zajedno ili koji su tek ušli u vezu.

 

Sunce prolazi vašom kućom partnerstva 21. juna i tada ulazite u period u kojem ćete raščistiti neka pitanja, posebno ona vezana za zajednička dobra. Puno toga zavisi od vas, vašeg stava, mudrosti i zrelosti. Retrogradan Saturn i vladar Jarca, smešten u Jarcu može vam stvoriti nevolje. S druge strane, ovo je povoljan period za samoanalizu koja vodi prema spoznaji šta morate da  menjate u svom ponašanju. Ako želite harmoničan ljubavni život, vreme da naučite lekciju važnosti ostvarenja kompromisa.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2