LJUBAVNI HOROSKOP romansi i strasti za JUN 2018. godine: Turbulentan period,strstvene avanture,napete sutuacije očekuju ova 4 znaka (LAV ,DEVICA ,VAGA ,ŠKORPIJA)

LJUBAVNI HOROSKOP romansi i strasti za JUN 2018. godine: Turbulentan period,strstvene avanture,napete sutuacije očekuju ova 4 znaka (LAV ,DEVICA ,VAGA ,ŠKORPIJA)

28 Maja, 2018 Off By nika

Ljubavni horoskop za jun 2018: Sunce prolazi kroz Blizance, do 21. juna 2018. godine, u društvu Merkura, vladara Blizanaca. Donosi znatiželju, svestranost i nove ideje, ali idealizovanje i loše procene mogu doneti puno zbrke.

Do 14. juna Venera se kreće kroz strastvenog Lava i stimuliše žeđ za pustolovinama, flertovima, romantikom i zaigranošću. S lakoćom ćemo izražavati svoju kreativnost, ali s druge strane taština i egoizam mogu preuzeti ulogu.U poslednjoj dekadi juna 2018. godine Venera se susreće s Uranom i Jupiterom u kvadratu i pravi opoziciju s Marsom.

 

To znači da u ljubavnom životu možemo očekivati nagle preokrete i nemirNiz zbunjujućih okolnosti je pred nama, one u kojima se neće moći razaznati radi li se o prijateljstvu ili ljubavi, zatim opsesivne ljubavi i vezane za prevelike troškove za novčanik. 27. juna 2018. godine retrogradn iMars ulazi u Vodoliju što znači da morate odložiti sklapanje novih partnerstva, nove veze ili projekte.

 

LAV

Tračevi, tajne i međusobno nepoverenje mogu naštetiti vašem ljubavnom životu. Ipak, puno pitanja koja vas brinu ili optužbe koje se vama nameću mogu se razjasniti i raščistiti u prvoj sedmici i u i poslednjoj dekadi juna 2018. godine   kroz iskrene i otvorene razgovore. Prijatelji vam mogu dati dobre savete koji će vam pomoći da vratite stvari na svoje mesto u ljubavnom životu. Neki Lavovi dobiće prigovore zbog previše vremena provedenog u društvu prijatelja i za izbegavanje kućnih i porodičnih obaveza.

 

Nakon 14. juna 2018. godine, kada Venera ulazi u Lava, vaše će se raspoloženje promeniti, bićete romantičniji, brižniji, nežniji, ali istovremeno i sebičniji. Bićete jako zahtevni, ali budite spremni i da ponudite puno. U suprotnom se i manji sukobi mogu rasplamsati. Lavovi koji nisu u vezi ili koji su tek ušli u vezu naći će se u zastoju ili sporom razvoju događanja zato što je Jupiter, vladar ljubavi Lava, retrogradan. Ako tražite bolju polovinu, moglo bi vam se posrećiti putem interneta ili kroz neke volonterske projekte i događaje, posebno kroz prve dve dekade meseca.

 

DEVICA

Jun 2018. godine nije baš obećavajuć mesec što se tiče ljubavnog života, iako su neke Device zabrinute statusom u vezi ili budućnošću neslužbene veze. Jupiter, vladar veza Device i Saturn, vladar kuće ljubavi Device, su i dalje retrogradni, što znači da će i dalje biti poteškoća koje morate prebroditi ili možda samo treba da budete još malo strpljivi, pa ćete moći da napravite prvi korak, da se prvi javite osobi koja vas privlači, dobijete odgovor ili ćete moći da otvoreno razgovaraei s voljenom osobom o stvarima o kojima sada ne možete. Razmislite o tome na koji način pokazujete svoju ljubav i pažnju voljenoj osobi, zatim kakva očekivanja imate od voljene osobe, te izbegavajte pesimizam i samozavaravanje i pokušajte da budete realniji u svom pogledu na ljubavni život.

 

Ako dođe do razočaranja u periodu od 6. do 8. juna, lakše ćete to prebroditi i zaboraviti uz pomoć prijatelja i više ćete se usmeriti na društveni život. Merkur, vladar vašeg znaka, 12. juna 2018. godine prolazi kroz vašu 12. kuću, što je povoljno za sklapanje novih prijateljstva i širenje društvenog kruga. Zato ćete u drugom delu juna osetiti potrebu za eksperimentisanjem i privlačiće vas drugačije od onog što do sada čini vaš ljubavni život. Vreme je da ostavite prošlost iza sebe i da raskinete veze koje ne funkcionišu, u kojima se osećate loše i koje vas na bilo koji način ograničavaju. Neke Device koje planiraju venčanje moraće da odlože planove zbog nedostatka novca.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2