Ljubavni horoskop : Ovo su NAJVECI IZAZOVI s kojima se svaki par MORA SUOČITI u VEZI

Ljubavni horoskop : Ovo su NAJVECI IZAZOVI s kojima se svaki par MORA SUOČITI u VEZI

15 Oktobra, 2017 Off By nika

U svaku ljubavnu vezu važno je uložiti puno truda, vremena i razumevanja kako bi ona bila uspešna. Takođe, određene karakteristike horoskopskih znakova mogu predstavljati izazove za partnere. Evo i koje su to…

Ovan

Nije nimalo loše to što žudite za svojom samostalnošću, ali ta želja za slobodom može biti toliko jaka da ponekad utiče na vašu vezu. Tada ostavljate utisak sebičnog partnera. Ako vam treba više slobode, onda to obavezno prvo i napomenite partneru.

Bik

Vrlo ste vezani za svog partnera i obožavate da budete u vezi. Ali vaše ponašanje prema partneru može izgledati vrlo nametljivo i naporno. Malo prostora između vas dvoje zapravo će biti dobro za vezu i vaš partner će to ceniti.

Blizanci

Najveći izazov za Blizance je gubljenje interesa čim veza postane jako dobra. Naime, svaka duža veza ima elemente predvidljivosti i rutine što se može činiti dosadnim. Takođe, neki veliki događaj koji će poboljšati vezu može vas isto uplašiti.

Rak

Emotivni ste i osetljivi, što je odlična karakteristika prilikom povezivanja s partnerom. Međutim, te osobine mogu vrlo lako dovesti i do svađe. Ponekad ne znate da radvojite sopstvene emocije od partnerovih što vam može zbuniti i učiniti pasivno-agresivnima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3