Ljubavni horoskop od 17. do 31. maja 2018: Sumnje, uživanje sa partnerom i nove romanse na pomolu obeležiće ovaj period

Ljubavni horoskop od 17. do 31. maja 2018: Sumnje, uživanje sa partnerom i nove romanse na pomolu obeležiće ovaj period

17 Maja, 2018 Off By nika

Ljubavni horoskop od 17. do 31. maja 2018: Nemate čega lošeg i dramatičnog da se plašite u emotivnom životu tokom druge polovine maja 2018. godine, bez obzira kom horoskopskom znaku pripadate. Sitne zađevice i sumnje prolaznog karaktera, ali i nove romanse na pomolu i uživanje sa partnerom obeležiće ovaj period. Saznajte koliko ćete sreće do kraja meseca…

OVAN

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Budite prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

BIK

Imaćete sjajnih ideja kako da osvežite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete srećniji. Vaši ljubavni apetiti će rasti iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

BLIZANCI

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za takvo nešto.

RAK

Na svaki način vi ćete se truditi da  zavodite. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3