Ljubav na daljinu: Ovan PATI, Rak TUGUJE, Vaga se plaši PROMENA, a Biku razdvojenost RAZBUKTAVA njegovu LJUBAV!

Ljubav na daljinu: Ovan PATI, Rak TUGUJE, Vaga se plaši PROMENA, a Biku razdvojenost RAZBUKTAVA njegovu LJUBAV!

30 Avgusta, 2017 Off By nika

Ako ste Rak, nervozni ste i ćutljivi, Vagama su noći preduge, a Vodolije jedva čekaju da se vrate pa da osete nalet osećanja „k’o na medenom mesecu“.

OVAN

 

Vi ne volite da budete razdvojeni od osobe koju volite i koju ste izabrali za svog životnog partnera, ali ako stalno imate na umu da su razlozi opravdani i da oboje imate svoj interes u tome, nateraćete sebe da se sa ovim osećanjem izborite uz pozitivnu energiju. Obično imate poverenja u osećanja voljene osobe, bolje reći poverenje je najčešće obostrano. Najteži deo ove situacije se odnosi na svakodnevne obaveze i zadovoljstva, nedostajaće vam svakodnevne trivijalnosti koje delite jedno sa drugim, jer ćete telefonske razgovore ograničiti na najvažnija zbivanja. Neki Ovnovi će čak ići dotle da vode dnevnik dok su sami i da ksnije uživaju da sve zabeležene događaje i razmišljanja podele sa voljenom osobom. Ovo će za vas predstavljati specijalni dokaz ljubavi onome ko vam je najbliži srcu.

Ima Ovnova koji uživaju u odlascima jer im to služi kao prilika da više uštede i manje rizikuju. Među Ovnovima ima osoba na koje će i mala razdaljina uticati da se osete jako usamljenim, pa ponekad čak i rad u različitim smenama koje im ne dozvoljavaju da budu zajedno onoliko koliko žele. To ih međutim inspiriše da vreme provedeno zajedno učine što kvalitetnijim i da od tih trenutaka žive i kada nisu jedno sa drugim.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7