On ce te OCARATI: Ljubav sa ovim Zodijakom je kao BAJKA – divna, puna neznosti i TRAJE ZAUVEK!

On ce te OCARATI: Ljubav sa ovim Zodijakom je kao BAJKA – divna, puna neznosti i TRAJE ZAUVEK!

19 Avgusta, 2017 Off By nika

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvataju je kao svoje osnovno pravo i ne oklevaju da zatraže ljubav. Osoba u znaku Ovna neće oklevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

 

Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava. Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti.Mada u određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, oni će odbijanje shvatiti kao izazov i neće odustati od te osobe, dok je ne uspeju osvojiti.

Ono što Ovnovi još treba da nauče u ljubavi je: da investiraju svoje poverenje na pravi način, u pravu osobu, i u pravo vreme. Treba da nauče dobro razmisliti pre nego što „skoče“.

 

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u svoj svojoj iskonskoj, fizičkoj i senzualnoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, prijatna i treba da im pruži zadovoljstvo. Oni znaju kako voleti, ali umeju i pružiti i da primi ljubav.

Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Bikovi su postojani i odani, oni cene materijalna dobra i bezbednost i privlače ih ljudi koji im to mogu pružiti. Oni takođe žele u potpunosti posedovati voljenu osobu. Pri tome pokazuju sav svoj bes, ljubomoru, tvrdoglavost, zavisnost i posesivnost.

Ono što osobe u znaku Bika još uvek treba da nauče je: fleksibilnost, sposobnost da oproste kada ih neko povredi ili odbije te da bolje slušaju i razumeju svog partnera….

 

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ljubav je osećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini srećnim i pruža im zadovoljstvo. S druge strane, ljubav je i prepreka za osećaj potpune slobode.

U pozitivnom smislu, ljubav za njih predstavlja prijatnu i prijatnu povezanost s partnerom. U negativnom smislu, ljubav kod njih može izazvati osećaj ozlojeđenosti, jer u određenim situacijama Blizanci shvataju ljubav kao ograničenje.

U takvim okolnostima, Blizanci mogu pokazati površno ponašanje, sklonost ka prevari, nepouzdanost. Ako osobe u znaku Blizanaca nastave posmatrati vezu kao jedan vid obaveze, onda će ta ljubav za njih izgledati samo kao puki osećaj obaveze i barijera za njihovu slobodu i nezavisnost.

Osobe u znaku Blizanaca u ljubavi još uvek treba da nauče: ceniti nedodirljivu, toplu i nežnu stranu ljubavi.

 

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti, potreba koja je iznad svih ostalih potreba i nešto što bi prvenstveno trebalo nastati iz iskrenosti i prijateljstva.

Ljubav za njih predstavlja najlepši osećaj. Njihova ogromna potreba za ljubavlju izaziva u njima osećaj duboke sentimentalnosti. Sva prošla iskustva, osećaji gubitka i razočaranja, čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne, velikodušne i senzualne osobe.

Iako su povučeni i očvrsnuli od životnih udaraca, ipak njihov čitav svet počiva na temeljima osećaja i sentimentalnosti. Njima je potrebno pravo ljubavno gnezdo, u kojem će se osećati sigurno i ispunjeno.

Osobe u znaku Raka u ljubavi još uvek treba da nauče: kako se opustiti i prepustiti i otvoreno se izražavati…..

….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3